Πινέλο μάγισσες
Εκτύπωστε - Συναρμολογήστε - έτοιμο!
Πινέλο μάγισσες: Εκτύπωστε - Συναρμολογήστε - έτοιμο!

Η "Walpurgisnacht" πλησιάζει και εάν δει κανείς αρκετά κοντά, αυτός ή αυτή μπορούν να τι δούν: τις μάγισσες.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πινέλο μάγισσες: Εκτύπωστε - Συναρμολογήστε - έτοιμο!

Η "Walpurgisnacht" πλησιάζει και εάν δει κανείς αρκετά κοντά, αυτός ή αυτή μπορούν να τι δούν: τις μάγισσες. Εδώ στην Pelikan θα θέλαμε να εισαγουμε κάτι άγνωστο - πετώντας με τα πινέλα, ο συνηθέστερος τρόπος που αυτές οι κυρίες θα ήθελαν να περάσουν την ώρα τους!

 

Pinselhexe 1
              
Pinselhexe 2

Οι δύο φιγούρες μάγισσα: Οι πετούμενες κινήσεις εικονίζονται στα αριστερά μέσα από τα κόκκινα βέλη. Η μάγισσα στα δεξιά μπορείτε επίσης απλά να την κατεβάσετε.

 

Υλικά:

  • Ένας εκτυπωτής, χαρτί,
  • Pelikan Αδιαφανείς νερομπογιές,
  • Ένα κέρμα των 20 λεπτών,
  • Διαφορετικά πινέλα,
  • Κόλλα και νήμα για ράψιμο.

 

How to assemble:

Βήμα 1: Το μοτίβο μπορείτε να το κατεβάσετε και να εκτυπωθεί εδώ. Θα συμβουλεύαμε για ισχυρότερο χαρτί από το συνηθισμένο χαρτί εκτύπωσης, προκειμένου να αποτραπεί η μάγισσα να λυγίσει από το σχήμα αργότερα. Έχουμε δύο διαφορετικές μάγισσες πινέλο για να διαλέξετε. Είναι επίσης δυνατό να εκτυπώσετε και τις δύο και να τις συνδυάσετε.

Βήμα 2: Τα σχέδια μπορούν να χρωματιστούν με τα Pelikan χρώματα της επιλογής σας. Τα σχέδια είναι μόνο εκεί για να βοηθήσουν, πιστεύουμε ότι θα είστε σε θέση να βρείτε και το κακό συνδυασμό χρωμάτων για τη μάγισσα σας.

Zusammenkleben der Pinselhexe
              
Zusammenkleben der Pinselhexe

Βήμα 3: Πριν κολλήσετε τα δύο μισά της μάγισσας μαζί, βεβαιωθείτε ότι σηματοδοτήσατε τη θέση όπου η βούρτσα πρέπει να προστεθεί. Στο σκίτσο μοτίβο μας στη σωστή θέση έχει χρώμα κίτρινο.

Βήμα 4: Τώρα ήρθε η ώρα για την πραγματική συναρμολόγηση των μαγισσών. Εφαρμόστε το συγκολλητικό υλικό για τις εμφανιζόμενες περιοχές, όπως φαίνεται στο παράδειγμα μας. Από το ένα άκρο το αντίβαρο δημιουργείται με την προσθήκη των κερμάτων των 20 λεπτών. Το πινέλο προστίθεται στην περιοχή που εμφανίζεται. Τώρα πιέστε απαλά τις δύο πλευρές μαζί.

Zusammenkleben der Pinselhexe

ο κέρμα των 20 λεπτών έχει κολληθεί πάνω στη γύρω περιοχή, πριν αρχίσει η συναρμολόγηση. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πινέλο στη σωστή περιοχή και κολλήστε τις δύο πλευρές του μοτίβο μαζί.

Βήμα 5: Τέλος συνδέστε το πινέλο σε δύο βρόχους φτιαγμένους με το νήμα για ράψιμο. Γι 'αυτό χρησιμοποιήστε δύο μοναδικά κομμάτια νήμα το κάθενα κομμένο σε περίπου. 30cm. Φορμάρετε μια θηλιά στο κέντρο του κάθε κομματιού και βρίσκονται δύο θηλιές η μία πάνω στην άλλη. Το ένα άκρο του πινέλου ωθείται μέσω των βρόχων και των συνημμένων χρησιμοποιώντας ταινία για να κολλήσει.

Die Befestigung des Nähgarns

Αυτό είναι το πώς διαμορφώνονται οι βρόχοι με το νήμα και επισυνάπτονται στο τέλος της βούρτσας.

Die Sicherung der Nähgarnschlaufen

Οι βρόχοι από νήμα είναι ασφαλείς χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία.

Κινητές μάγισσες

Αν περισσότερες μάγισσες, πρέπει να αναρτώνται μαζί απλώς ακολουθήστε το κινητό μοτίβο μας. Δίνει την ευκαιρία να κρεμάσετε μέχρι και τρεις μάγισσες σε ένα νήμα.

Pinselhexe 2

Μια μάγισσα, δύο μάγισσες, τρεις μάγισσες μπορούν να συνδεθούν.

Η πράσινη ράβδος δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι ένα πινέλο - είναι συνήθως αρκετά δύσκολο να βρείτε μεγάλα πινέλα στα καταστήματα ούτως ή άλλως. Αν και με την Pelikan αυτό δεν συμβαίνει. Εδώ ειδικά πινέλα με μακριές λαβές βρίσκονται εύκολα.

Τα Πινέλα δεν είναι, φυσικά, σπουδαία μόνο για να πετάνε, αλλά και για τη ζωγραφική. Η Pelikan διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πινέλων για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς ζωγραφικής. Για να μάθετε περισσότερα απλά ελέγξτε το νέο ανιχνευτή πινέλο που διατίθενται αποκλειστικά στις πληροφορίες των εκπαιδευτικών της Pelikan!