Κουτί καρδιά
για πολλές περιπτώσεις
Κουτί καρδιά για πολλές περιπτώσεις

Χειροποίητα δώρα είναι πολύ δημοφιλή για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Αλλά αν υποτίθεται ότι είναι ένα δώρο αγοράς, π. χ. Άρωμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ προσωπική αίσθηση με το πακέτο. Ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς είναι μια ιδιαίτερα τέλεια εφαρμογή.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Κουτί καρδιά για πολλές περιπτώσεις

Δύο ιδέες, μια αρχική μορφή: μια καρδιά από χαρτόνι.
Χειροποίητα δώρα είναι πολύ δημοφιλή για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Αλλά αν υποτίθεται ότι είναι ένα δώρο αγοράς, π. χ. Άρωμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ προσωπική αίσθηση με το πακέτο. Ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς είναι μια ιδιαίτερα τέλεια εφαρμογή, αν διατηρήσει αυτή τη φόρμα επιπλέον με ζυμάρι και να το μετατρέψει σε ένα κέλυφος. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε δύο διαφορετικές παραλλαγές δώρου για πολλές περιπτώσεις, π. χ. βαπτίσεις, γάμους, χρίσματος, Θείας Κοινωνίας, και ως διακόσμηση με ταλέντο.
 

Δείτε πώς λειτουργεί:

 

 • Για την παρασκευή, πρώτα σκίστε εφημερίδα σε λωρίδες πλάτους δύο δακτύλων, προκειμένου να κολλήσετε το μπαλόνι καρδιά με περίπου 5 στρώσεις των λωρίδων εφημερίδας. Τώρα καλύψτε το φουσκωμένο μπαλόνι με ταπετσαρία τοίχου και κολλήστε τις λωρίδες της εφημερίδας σε αυτό. Επαναλάβετε αυτά τα δύο βήματα μέχρι να έχετε πέντε στρώματα. Οι ενιαίες λωρίδες εφημερίδας θα πρέπει να είναι καλά επικαλυπτόμενες. Όταν τελειώσετε με την κόλληση των στρωμάτων, αφήστε το μπαλόνι στεγνώσει καλά.

 

 

 • Όταν το ζυμάρι έχει στεγνώσει πλήρως, το μπαλόνι μπορεί να σκάσει με μια βελόνα και να τραβηχτεί έξω

 

 • Κάντε μια γραμμή κατά μήκος στη μέση του μπαλονιού. Κόψτε το ζυμάρι κατά μήκος αυτής της γραμμής με ένα ψαλίδι.

 

 • Κόψτε το χρωματιστό χαρτόνι σε ρίγες πάχους περίπου 4 cm. Κολλήστε αυτές τις λωρίδες στο εσωτερικό του ενός μισού της καρδιάς κατά μήκος της αιχμής. Αργότερα, το άλλο μισό της καρδιάς θα καθοριστεί σε αυτό το χείλος. Αυτό το πλεονέκτημα δίνει στο αντικείμενο σταθερότητα και το εμποδίζει να καταρρέει.

 

 

Παραλλαγή: Δώρο

 

 • Χρωματίστε όλη την καρδιά από το εξωτερικό και το εσωτερικό του καπακιού με PLAKA λευκό βερνίκι. Το βερνίκι θα δώσει στην καρδιά μια όμορφη λάμψη.
 

 

 • Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης σε κόκκινο χαρτόκουτο και κόψτε τις καρδιές. Αργότερα θα χρησιμεύσουν ως διακόσμηση για την καρδιά. Ως εκ τούτου γράψτε κάτι στην καρδιά με Wonderliner, π. χ. "Συγχαρητήρια για το γάμο σας" (ή βάπτιση, χρίσματος , Θειας Κοινωνίας). Κολλήστε την επιγραφή στην επιφάνεια της καρδιάς

 

 

 • Στη συνέχεια, διακοσμήστε την καρδιά με τις μικρές καρδιές από το πρότυπο λήψης. Αυτά τα πρότυπα που εφαρμόζονται, επίσης, στην καρδιά με κόλλα. Επιπλέον, μπορείτε να κολλήσετε μερικά κλαδιά ή φύλλα στο πλαίσιο των εκτυπωμένων καρδιών.

 

 

 • Τέλος, το "πραγματικό" δώρο είναι τυλιγμένο στο λευκό τούλι και βρίσκεται στο κάτω μέρος της καρδιάς. Κλείστε το κουτί και η καρδιά από χαρτόνι μπορεί να τοποθετηθεί στο τραπέζι δώρων, όμορφα διακοσμημένο με κάποιο λευκό τούλι.

 

 

Παραλλαγή: "Διακόσμηση με φυσικό ταλέντο"

 • Χρωματίστε ολόκληρη τη καρδιά στο εξωτερικό με ροζ PLAKA.
 • Τοποθετήστε τη χρωματιστή καρδιά σε μια μικρή γλάστρα. Προκειμένου να σταθεροποιηθεί η καρδιά, μπορείτε να κολλήσετε τα άκρα της καρδιάς στη γλάστρα.
 • Η διακόσμηση είναι πραγματικά απλή, αλλά ξεχωριστή. Γεμίστε την γλάστρα με λίγο νερό. Κολλήστε κάποια κλαδιά και μερικά λουλούδια, στην περίπτωσή μας οι κρίνοι Calla, γύρω από την καρδιά μέσα στη γλάστρα. Στο τέλος, η καρδιά παίρνει μια ειδική πρόσθετη διακόσμηση: Δέστε ένα φιόγκο από λεπτό τούλι γύρω από την καρδιά.