Ημέρα της Μητέρας
Δαχτυλίδια Χαρτοπετσέτας Για Πρωινό
Ημέρα της Μητέρας: Δαχτυλίδια Χαρτοπετσέτας για Πρωινό

Την Ημέρα της Μητέρας, η άνεση έχει προτεραιότητα και θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα όμορφα διακοσμημένο τραπέζι πρωινού. Σε αυτή την υπέροχη μέρα, ρολά από χαρτόνι μπορεί να γίνουν πρακτικά δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Ημέρα της Μητέρας: Δαχτυλίδια Χαρτοπετσέτας για Πρωινό

Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, οι μητέρες θα πρέπει να κακομάθετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι πρωινού. Για το σκοπό αυτό, χάρτινα ρολά μετατρέπονται σε πρακτικά δακτυλίδια πετσέτας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα δακτυλίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επόμενη γιορτή με μια διαφορετική επιγραφή..

 

Δείτε πως:

 
  • Κόψτε τα ρολά σε κομμάτια στο επιθυμητό μέγεθος και χρωματίστε το εξωτερικό με χρώμα μαυροπίνακα.
  • Βάψτε τα δαχτυλίδια στο εσωτερικό με την Plaka μεταλιζέ σε ένα χρώμα που ταιριάζει με τις χαρτοπετσέτες.
  • NΤώρα διακοσμήστε τα δαχτυλίδια με καρδούλες. Είτε χρησιμοποιείτε έτοιμες καρδιές ή εκτυπώστε το πρότυπο λήψης και βάψτε τα σχήματα με την Plaka-glazing σε κόκκινο χρώμα. Κολλήσει τις καρδιές με PELIFIX κόλλα για όλες τις χρήσεις προς τα έξω από τον δαχτυλίδι.

 

  • Εναλλακτικά, η βαφή που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση στο εξωτερικό. Επιλέξτε ένα μοτίβο ή ίσως απλά χρωματίστε το σκελετό. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.
  • Για να ολοκληρώσετε, γράψτε ένα όνομα στα δαχτυλίδια. Για τα μέλη της οικογένειας, χρησιμοποιήστε ένα λευκό Wonderliner το οποίο είναι μόνιμο. Για ειδικές ημέρες ή για τους επισκέπτες, χρησιμοποιήστε κιμωλία μαυροπίνακα για την επιγραφή που μπορεί να σβηστεί. Με τον τρόπο αυτό, τα δαχτυλίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.