Χρώμα του μήνα:
Κόκκινο-Πορτοκαλί
Χρώμα του μήνα: Κόκκινο-Πορτοκαλί

Το χρώμα της Pelikan για το μήνα Ιανουάριο είναι: "Κόκκινο-Πορτοκαλί". Αυτό το χρώμα είναι φυσικά μέρος του κύκλου χρώματος.

Χρώμα του μήνα: Κόκκινο-Πορτοκαλί

Der Pelikan-Farbkreisel. Für Online-Version bitte klicken.
Το χρώμα της Pelikan για το μήνα Ιανουάριο είναι: "Κόκκινο-Πορτοκαλί". Αυτό το χρώμα είναι φυσικά μέρος του κύκλου χρώματος. Εκείνοι που ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στον κύκλο θα βρεθείτε αμέσως μεταξύ κόκκινου και κίτρινου-πορτοκαλί. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα δευτερεύον χρώμα. Αυτή δημιουργείται από την ανάμειξη ποσοτήτων από τα βασικά χρώματα κόκκινο και κίτρινο.
Αυτό δείχνει, ότι για να δημιουργήσετε δευτερεύοντα χρώματα πρέπει να αναμείξετε δύο βασικά χρώματα.

Αν περισσότερο κόκκινο προστεθείι στο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα, δίνει μια ισχυρότερη απόχρωση του κόκκινου. Αυτό παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα μας. Ο άνθρωπος πίσω από τα τύμπανα είναι φωτισμένος από κίτρινους και κόκκινους προβολείς. Είναι ένα καλό παράδειγμα των διαφορετικών δυνατών μίξεων. Αν περισσότερο κίτρινο προστίθεται, το χρώμα γίνεται πιο ελαφρύ και παίρνει μία κίτρινη απόχρωση: κίτρινο-πορτοκαλί είναι το αποτέλεσμα.

 
Magentarot und Gelb: Heiße Farben werden gemischt
Κόκκινο και Κίτρινο: αναμιγνύονται δύο ζεστά χρώματα. Αυτό ήταν ζωγραφισμένο με αδιαφανείς νερομπογιές Pelikan και Pelikan DinA3 C3/10 φύλλα καλλιτέχνη.

Αυτά τα μείγματα ευχάριστου χρώματος δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική. Αφήνοντας το πρώτο στρώμα μπογιάς να στεγνώσει πριν από την προσθήκη του δευτέρου χρώματος. Όταν ο κύκλος των χρωμάτων παρουσιάζει τη συγκεκριμένη οικογένεια χρώματος, το χρώμα θερμόμετρο δείχνει τη θερμοκρασία, όπως ζεστη. Οι Μάσκες μας είναι πραγματικά καλές για να φορεθούν όταν χορεύουμε μια ζεστή μουσική. Επίσης, είναι αρκετά εύκολο να τις φτιάξετε: τυπώσετε, συναρμολογήστε και ας αρχίσει η διασκέδαση! Είναι πανεύκολο να δημιουργήσετε πρωτότυπες μάσκες καρναβαλιού με μια εκτύπωση. Επίσης, εμφανίζεται αυτό το μήνα...