Κίτρινο-Πράσινο:
Το χρώμα του Απριλίου
Κίτρινο-Πράσινο: Το χρώμα του Απριλίου

Το χρώμα κίτρινο-πράσινο είναι το αποτέλεσμα της ανάμειξης του πρωτεύοντος κίτρινου χρώματος με το δευτερεύον πράσινο χρώμα.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Κίτρινο-Πράσινο: Το χρώμα του Απριλίου

Ο απλουστευμένος γραφικός χαρακτήρας έχει ληφθεί πάνω απο 10.000 φορές
υνήθως ξεκινάμε τη νέα έκδοση μας, παρουσιάζοντας το χρώμα του μήνα. Αυτή τη φορά θα θέλαμε να παραβούμε τους κανόνες ελαφρώς και να ξεκινήσουμε γιορτάζοντας ένα ρεκόρ: τις 10.000 χιλ. Λήψεις του απλοποιημένου γραφικού χαρακτήρα της Pelikan.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας σε εμάς.

Δεδομένου ότι το θέμα της γραφής είναι πολύ δημοφιλές και έχουμε λόγο να γιορτάζουμε, αυτή τη φορά θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο: Η γέννηση ενός στυλ γραφικού χαρακτήρα ολοκαίνουργιου. Αυτό το ύφος αναπτύχθηκε με τη χρήση γραμμάτων από την κομψή γραφή λεζάντας που παρουσιάσαμε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών στις πληροφορίες των εκπαιδευτικών. Αυτή αποτελείται από τον κομψό γραφικό χαρακτήρα χρησιμοποιώντας το Pelikan Script. Ξέρουμε ότι θα παρουσιάσουμε ένα νέο Pelikan στυλ γραφικού χαρακτήρα: "Verzier Schrift". Το γράμμα "Ε" έχει διακοσμηθεί με φράουλες. Για να μείνει σε αρμονία με το χρώμα του μήνα - η "Ε" έχει χρωματιστεί στο κίτρινο-πράσινο.

Der Pelikan Farbkreisel - Für Online-Version bitte klicken
Το γράμμα "Ε" στο Verzier Schrift στυλ της Pelikan, διακοσμημένο με φράουλες και χρωματιστά μολύβια χρωματισμού Pelikan.
Το χρώμα του μήνα για τον Απρίλιο: Κίτρινο-πράσινο, μία μίξη του δευτερεύοντος πράσινου χρώματος και του κύριου κίτρινου.

Το χρώμα κίτρινο-πράσινο είναι το αποτέλεσμα της ανάμειξης του πρωτεύοντος κίτρινου χρώματος με το δευτερεύον πράσινο χρώμα. Όταν προβάλλονται από τον κύκλο των χρωμάτων, βλέπουμε ότι το συμπληρωματικό χρώμα κίτρινο-πράσινο είναι μωβ-κόκκινο. Αν όλα αυτά ακούγονται πολύ περίπλοκα είναι καλύτερο να ελέγξετε έξω τον κύκλο χρωμάτων, για να καταλάβετε.
Ο Pelikan "Κύκλος του χρώματος" είναι διαθέσιμος για να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή στο Mac.

 

Το γράμμα μας "Ε" είναι επίσης ένα τέλειο παράδειγμα της συμπληρωματικής αντίθεσης. Αν θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συμπληρωματικές αντιθέσεις, απλά ελέγξτε τις πληροφορίες των εκπαιδευτικών της Pelikan Έκδοση "Χειμώνας 2002".

Ελπίζουμε να απολαύσετε το πρώτο γράμμα του στυλ γραφικού χαρακτήρα της Pelikan "Verzier Schrift" και τις άλλες εκπλήξεις που μπορούν να βρεθούν σε αυτή την έκδοση των πληροφοριών των εκπαιδευτικών της Pelikan.