Πρακτική Πλάκα: Χρωματική Πυραμίδα
Πρακτική Πλάκα: Χρωματική Πυραμίδα

Όσον αφορά το θέμα των χρωμάτων και βερνικιών Πλάκα, η Pelikan διαθέτει ένα φυλλάδιο που παρέχει πολλά διαφορετικά δείγματα για τους τρόπους πώς αυτά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Πρακτική Πλάκα: Χρωματική Πυραμίδα

Νέο: Η χρωματική Πυραμίδα του φυλλαδίου της Pelikan " Πρακτική Τάξη Τέχνης: ΠΛΑΚΑ και βερνίκι ΠΛΑΚΑ "

 

Όσον αφορά το θέμα των χρωμάτων και βερνικιών Πλάκα, η Pelikan διαθέτει ένα φυλλάδιο που παρέχει πολλά διαφορετικά δείγματα για τους τρόπους που αυτά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

 

Συνημμένο: Η Χρωματική Πυραμίδα

Δείτε πόσο εύκολα γίνονται φιγούρες από χαρτί και στη συνέχεια πώς γίνονται επιπλέον πινελιές με χρώματα PLAKA σε μεταλλικές αποχρώσεις. Βεβαίως, θα θέλαμε επίσης να σας παρουσιάσουμε μερικές νέες τεχνικές εργασίας με χρώματα PLAKA, π.χ. πώς να δώσετε εμφάνιση μαρμάρου ή τεχνική ξυσίματος. Όταν εργάζεστε με πρότυπα, θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα από τα απλούστερα μέσα. Χρησιμοποιώντας την τεχνική εκτύπωσης εξηγείται εξίσου λεπτομερειακά με τα αποσπάσματα σχετικά με την εργασία με φυσικά υλικά. Το περιεχόμενο του φυλλαδίου είναι επιστέγασμα στην τροποποίηση των καθημερινών αντικειμένων και τη δημιουργία των διακοσμήσεων και βαφή μεγάλων επιφανειών. Η Pelikan διαθέτει επίσης τη χρωματική πυραμίδα ως εκπαιδευτικό συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου «ΠΛΑΚΑ και βερνίκι ΠΛΑΚΑ».

Θα βρείτε επίσης ακόμη περισσότερη εκπαιδευτική υποστήριξη για το θέμα της θεωρίας χρώματος που, σε κάθε περίπτωση, επικεντρώνεται σε ένα θέμα στον τομέα της θεωρίας χρώματος. Το φυλλάδιο "την πρακτική της Τάξης της Τέχνης για Αδιαφανή Χρώματα", περιέχει ένα χρωματικό τροχό της Pelikan και εστιάζει στα θέματα της πρωτογενούς, συμπληρωματικής και αντιθέσεις χρωμάτων, καθώς και το χρωματικό κλίμα. Το φυλλάδιο "κραγιόνια" έχει μια κάρτα χρώματος, κατά την οποία οι μαθητές μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικά μικτά χρώματα.
Συμβουλή: Όλα τα φυλλάδια είναι διαθέσιμα για να τα Κατεβάσετε.Επιπλέον, ο τροχός των χρωμάτων και η χρωματική κάρτα μπορεί να παραγγελθεί ως σετ τάξης στη Pelikan.

Η Χρωματική Πυραμίδα της Pelikan

Το πρότυπο χειροτεχνίας για την χρωματική πυραμίδα της Pelikan μπορείτε να το βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο "Πρακτική Τάξη Τέχνης: ΠΛΑΚΑ και βερνίκι ΠΛΑΚΑ». Το πρότυπο εξηγεί την κατασκευή πολύ παραστατικά.

Δείτε πώς λειτουργεί η χρωματική πυραμίδα:

Η εικόνα στα δεξιά δείχνει πως μοιάζει η χρωματική πυραμίδα αφού κατασκευαστεί. Για την καλύτερη κατανόηση της θεωρίας χρώματος, τα εξωτερικά χρώματα σημαίνουν τα αρχικά χρώματα. Παρεμπιπτόντως, η πυραμίδα μπορεί να περιστραφεί ατέλειωτα σε δύο κατευθύνσεις!


Με την περιστροφή της πυραμίδας, τα αρχικά χρώματα γίνονται πιο φωτεινά, πιο σκιερά ή αμυδρά.

Φωτίζοντας με λευκό

Μετά τον πρώτο γύρο της πυραμίδας, τα αρχικά χρώματα επιδεικνύονται σε ένα λαμπρότερο τόνο. Φωτίζοντας με το λευκό είναι ζωτικής σημασίας η διεύρυνση της γκάμας των χρωμάτων.

Σκίαση με μαύρο

Αδιαφανή όπως τα χρώματα ΠΛΑΚΑ μπορούν να σκιαστούν με μαύρο. Αυτό αυξάνει τον αριθμό των αποχρώσεων πολλές φορές.

Αμυδρά με γκρι

Με την ανάμειξη χρωμάτων με γκρι, τα χρώματα μπορούν να "σκιαστούν". Παραδόξως, πολλές διαφορετικές αποχρώσεις των χρωμάτων δημιουργούνται από αυτή τεχνική ανάμειξη. ΠΛΑΚΑ γκρι είναι το χρώμα που είναι ήδη αναμεμειγμένο. Αυτό το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για να δοκιμάσετε την τεχνική για αμυδρά χρώματα.

Αρχικά Χρώματα

Τα αρχικά χρώματα θα εμφανιστούν και πάλι με την περιστροφή της χρωματικής πυραμίδας άλλη μία φορά. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να ξεκινήσει και πάλι, σε τελική ανάλυση, η πυραμίδα γυρίζει ασταμάτητα.

Μια ωραία ιδέα για την τάξη σχετικά με το θέμα της "φωτεινότητας, σκίασης, αμυδρότητας ", το οποίο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε, έφτασε σ 'εμάς από την κα Wanger από το Black Forest.

Η αγαπημένη κουβέρτα του Benjamin Blue


Με φωτεινότητα, σκίαση και αμυδρότητα μια απόχρωση του μπλε μπορεί να διαφοροποιείτε πολλές φορές.

Αυτή η διδακτική ενότητα περιγράφεται η ιστορία του Μπέντζαμιν Μπλε. Ζει, όπως ήταν αναμενόμενο, στο μπλε ωκεανό. Ο κόσμος του Μπλε περιγράφεται στους μαθητές με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να φανταστούν τη γύρω περιοχή πολύ καλά. Τέλος, ο Μπέντζαμιν αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά: μια ωραία, μπλε κουβέρτα, έτσι ώστε να μην παγώνει άλλο. Αυτή η ιστορία μπορεί να το ειπωθεί στο πλαίσιο ενός φανταστικού ταξιδιού.


Διαφορετικά υποδείγματα περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο μπλε χρώμα πολλαπλασιάζεται.

Στη συνέχεια, οι μαθητές θα πρέπει να προσπαθήσουν να σχεδιάσουν ένα μέρος της μπλε κουβέρτας του Μπέντζαμιν, π.χ. με αποχρώσεις ΠΛΑΚΑ μπλε, λευκό, γκρι και μαύρο. Όλα τα έργα των μαθητών είναι κολλημένα πάνω σε μια μπλε επιφάνεια και μαζί αποτελούν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής εργασίας της ομάδας.

Με τη βοήθεια της Χρωματικής πυραμίδας της Pelikan, μπορείτε να εξερευνήσετε τα χρώματα που προκύπτουν από την ανάμειξη των αρχικών χρωμάτων με το λευκό, μαύρο και γκρι, πριν από τη ζωγραφική διαδικασία. Αυτό παρέχει στους μαθητές σας την ευκαιρία να εξερευνήσουν το αποτέλεσμα μέχρι και 6 διαφορετικών χρωμάτων εκ των προτέρων. Αναμειγνύοντας με χρώμα PLAKA, ένα τόσο ευρύ φάσμα των χρωμάτων παράγεται. Είμαστε πεπεισμένοι από το αποτέλεσμα της κα Wanger – η τάξη της τέχνη πραγματικά διασκεδάζει με αυτό τον τρόπο!


Μπλε κουβέρτα του Μπέντζαμιν: "Θα έπρεπε να είναι και τόσο όμορφο που οι άλλοι μπλε θα τον ζήλευαν.

Με την ευκαιρία: Μπορείτε να κατεβάσετε την πλήρη έκδοση του κειμένου εδώ!