Ο γρήγορος τροχός της τύχης των opaque χρωμάτων
Ο γρήγορος τροχός της τύχης των opaque χρωμάτων

Ο τροχός της τύχης για τα opaque χρώματα είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε πως το κουτί χρωμάτων μπορεί να γίνει και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ξεκινήσετε τη θεωρία των χρωμάτων.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Ο γρήγορος τροχός της τύχης των opaque χρωμάτων

Deckfarben Glücksrad

Ο τροχός της τύχης για τα opaque χρώματα είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίσετε το κουτί opaque χρωμάτων μπορεί να γίνει και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ξεκινήσετε τη θεωρία των χρωμάτων.

Ο τροχός της τύχης για τα opaque χρώματα συμπληρώνει τη θεωρία των χρωμάτων της Pelikan με ένα πρόσθετο στοιχείο. Με τη βοήθεια αυτού του παιχνιδιού, τα παιδιά θα μάθουν το κουτί με τα χρώματα καλύτερα, θα δοκιμάσουν όλα τα χρώματα και θα μάθουν τα σωστά ονόματα. Επιπλέον ο τροχός είναι κατάλληλος για να ξεκινήσετε τη διδασκαλία της θεωρίας των χρωμάτων.

 

Θα χρειαστείτε:
Το Κ12 της Pelikan, εάν πινέλο με κοντές τρίχες ( μέγεθος 10 ), μαρκαδόρους Colorella duo, Wonderliner ( ασημί ή κόκκινο ), ένα άδειο, καθαρό κουτί από γιαούρτι, μια μικρή βίδα και κατσαβίδι που να ταιριάζει, ένα πλακάκι από φελλό ( εναλλακτικά ξύλο ), ψαλίδι, κόλα Pelifix, διαβήτη, ένα χρησιμοποιημένο fineliner ή μολύβι (για άξονα) και τα πρότυπα που θα κατεβάσετε. Σημείωση: Αν δεν έχετε κύπελλο από γιαούρτι και φελλό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας τον τροχό της τύχης ως πίνακα παιχνιδιού. Μπορείτε να κατεβάσετε τους κανόνες για το παιχνίδι!!

 

Οδηγίες κατασκευής

 1. Ξεκινήστε εκτυπώνοντας το πρότυπο που κατεβάσατε. Ζωγραφίστε τα πεδία με το κατάλληλο χρώμα. Χρωματίστε τον ήλιο, τη σελήνη και τα άστρα με μαρκαδόρους.
 2. άψτε το πάνω μέρος του τροχού με μαύρο χρώμα. Αφού στεγνώσει, ζωγραφίστε ένα τόξο με το wonderliner ( ασημί ή κόκκινο )
 3. τροχός των opaque χρωμάτων ενώνεται με αυτό τον τρόπο:
  1. Πρώτα καρφιτσώστε το κύπελλο στο κομμάτι φελλού ( ή εναλλακτικά στο ξύλο ), χρησιμοποιώντας μια μικρή βίδα.
  2. Ζωγραφίστε ένα κύκλο στο μέγεθος του κυπέλλου στην πίσω πλευρά του χρωματιστού τροχού, χρησιμοποιώντας ένα διαβήτη. Η γραμμή χρησιμεύει σαν γραμμή για να κολλήσετε πάνω το κύπελλο. Πριν το κάνετε αυτό, τρυπήστε τον χρωματιστό τροχό και μεγαλώστε την τρύπα με την πίσω πλευρά ενός πινέλου, ώστε το μολύβι ή το fineliner να μπορούν αργότερα να το γυρίζουν με ευκολία. Τέλος, κολλήστε το χρωματιστό τροχό κεντρικά στο κύπελλο.
  3. Τρυπήστε στο κέντρο του μαύρου τροχού και περάστε ανάμεσα το μολύβι ή το fineliner. Γυρίστε το έτσι ώστε ο τροχός να ταιριάξει σφιχτά γύρο από το μολύβι. Έπειτα ζωγραφίστε ένα μικρό τόξο στο άκρο του τροχού χρησιμοποιώντας ένα wonderliner.
  4. Τώρα ο τροχός των opaque χρωμάτων είναι έτοιμος για χρήση και μπορεί να τοποθετηθεί στον πολύχρωμο τροχό. Το μολύβι χρησιμεύει ως άξονας και θα πρέπει να στρέφεται με ευκολία. Οι κανόνες του παιχνιδιού βρίσκονται στη σελ. 2 του προτύπου που κατεβάσατε.
 

 

glücksrad

Ποιος θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει όλα τα χρώματα του κουτιού του πρώτος; Ο τροχός των χρωμάτων γυρνάει με τη σειρά.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!