Διορθωτικό μελάνι: Εικόνες μελανιού
Διορθωτικό μελάνι: Εικόνες μελανιού

το διορθωτικό μελάνι δεν καταργεί ουσιαστικά το μελάνι, αλλά το κάνει αόρατο. Θέλουμε να πειραματιστούμε με αυτό το αποτέλεσμα με την παρουσίαση εικόνων από διορθωτικό μελάνι.

Διορθωτικό μελάνι: Εικόνες μελανιού

Όπως προαναφέρθηκε, το διορθωτικό μελάνι δεν καταργεί ουσιαστικά το μελάνι, αλλά το κάνει αόρατο. Θέλουμε να πειραματιστούμε με αυτό το αποτέλεσμα με την παρουσίαση εικόνων από διορθωτικό μελάνι. Για να γίνει αυτό, θα προσθέσουμε μια αντίστροφη τεχνική για την κανονική σχεδίαση. Όπως θα θυμάστε, δεν χρησιμοποιούμε χρώμα, απλά το κάνουμε αόρατο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σπουδαίες εικόνες με υποβρύχια εφφέ.

 

Δείτε πως δουλεύει:

Προετοιμασία του χαρτιού
Χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι, απλώστε το μελάνι Βασιλικό Μπλε 4001 ομοιόμορφα πάνω στο χαρτί σχεδίασης. Αν το μελάνι φαίνεται σκοτεινό, μπορεί να αραιωθεί με τη χρήση νερού. Η προσθήκη νερού είναι επίσης μια καλή ιδέα, αν διαθέτετε μόνο μια μικρή ποσότητα μελανιού.

Διαγράφωντας (Σχεδίαση) με το διορθωτικό μελάνι
Αφού αφήσετε το χαρτί να στεγνώσει για λίγο (περίπου ½ ώρα), η διαγραφή του Βασιλικού Μπλε μελανιού μπορεί να αρχίσει. Είναι καλύτερο να καλύπτετε μεγάλες εκτάσεις με κάθε σχεδίαση, προκειμένου να προστατέψετε το χαρτί από το να γίνει πάρα πολύ εύθραυστο.

Δημιουργήστε ένα χταπόδι με διορθωτικό μελάνι, φυτά, μικρά ψάρια και, φυσικά, δύτες.