Φυσητές εικόνες
Φυσητές εικόνες

Είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε τους λεκέδες μελανιού από τα υφάσματα, γι 'αυτό πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός! Σε αυτή την έκδοση, ωστόσο, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να το κάνει επίτηδες - όμως, σε μια σελίδα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί ένα πείραμα.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Φυσητές εικόνες

Είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε τους λεκέδες μελανιού από τα υφάσματα, γι 'αυτό πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός! Σε αυτή την έκδοση, ωστόσο, θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να το κάνει επίτηδες - όμως, σε μια σελίδα. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί ένα πείραμα. Εναλλακτική λύση: Εκτυπώστε τις ολοκληρωμένες κηλίδες μελανιού μας και προστατεύστε προς το παρόν τα υφάσματά σας!

Στην αρχή υπήρχε μια κηλίδα, μια κηλίδα από μελάνι.


Αυτή η κηλίδα ήταν τόσο μεγάλη, που φαινόταν ότι δεν θα στεγνώσει ποτέ. Πήραμε μια βαθιά ανάσα και φυσήξαμε και φυσήξαμε.

Δημιουργήθηκαν μικρά χέρια, μεγάλα χέρια, παχιά και λεπτά χέρια.

Τα χέρια στη συνέχεια συνδέεται χρησιμοποιώντας Μαύρο στυλό. Στη συνέχεια προέκυψε ένας ιστός αράχνης.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, μερικές φορές ακόμη και με οι πιο εύκολες μέθοδοι μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά καλά αποτελέσματα. Όλες οι κηλίδες μελανιού δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας μελάνι Pelikan. Για να δημιουργήσετε αυτές τις εικόνες σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα γυάλινα μελάνια της Pelikan, καθώς αυτά καθιστούν πιο εύκολη τη ρήξη του μελανιού.

Αυτά είναι ό, τι απαιτούνται επιπλέον:
Πολλά διαφορετικά χρώματα μελανιού της Pelikan, χαρτί και πολύ άνεμος, ξυλομπογιές της Pelikan.


Ένα ποίημα του Joachim Ringelnatz, δύο κηλίδες μελάνης και πολύς αέρας.

Κα σαρανταποδαρούσα, για να σας δημιουργήσουμε, οι κηλίδες μελανιού σφραγίστηκαν στο χαρτί χρησιμοποιώντας ένα φελλό. Μετά από αυτό δημιουργήθηκαν τα πόδια από το φύσημα.

Μια πραγματική πρόκληση για όλους τους φυσητήρες. Τα γράμματα έχουν "σχεδιαστεί" με ένα παχύ πινέλο Pelikan (μέγεθος 10), αφού έχουν δημιουργηθεί πολλά χέρια. Οι πολύχρωμες περιοχές μεταξύ αυτών δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ξυλομπογιές της Pelikan.

Μία χρωματιστή σελίδα χαρτιού λειτουργεί ως υπόβαθρο για αυτό το λουλούδι. Το άνθος, το στέλεχος και τα φύλλα σχεδιάστηκαν με ξυλομπογιές της Pelikan.

Φυσητές εικόνες: Λήψεις

Για να χρησιμοποιήσετε την όλη διαδικασία, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ολοκληρωμένα υποδείγματα. Τα χέρια και τα άλλα σχέδια είναι δυνατόν να επεκταθούν απλά χρησιμοποιώντας ένα στυλογράφο. Οι τελικές περιοχές μπορούν να χρωματιστούν χρησιμοποιώντας ξυλομπογιές της Pelikan.


υπόδειγμα 1: Μπλε Ρουαγιάλ - υπόδειγμα 2: Μαύρο

Μετά τον πειραματισμό με αυτά, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τις δικές σας εικόνες μελανιού. Απλά χρησιμοποιήστε ένα κηλίδα για να δημιουργήσετε μια εικόνα - αλλά μην το κάνετε σε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι ή στο τραπέζι της κουζίνας.

Απολαύστε το!