Διαδραστικό Κουτί Μπογιάς
Διαδραστικό Κουτί Μπογιάς

´Το διαδραστικό Κουτί χρωμάτων σας επιτρέπει να αναμιγνύετε τα χρώματα - στην περίπτωση αυτή στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βεβαιωθείτε για τη χαρά της ανακάλυψης νέων χρωμάτων, χωρίς να χρειάζεται να πλένετε τα χέρια σας μετά.

Διαδραστικό Κουτί Μπογιάς

Το διαδραστικό Κουτί χρωμάτων σας επιτρέπει να αναμιγνύετε τα χρώματα - στην περίπτωση αυτή στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βεβαιωθείτε για τη χαρά της ανακάλυψης νέων χρωμάτων, χωρίς να χρειάζεται να πλένετε τα χέρια σας μετά.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν επίσης να κατεβάσετε το Διαδραστικό Κουτί χρωμάτων στον υπολογιστή τους:

 

Στη μείξη.

Το Κουτί χρωμάτων περιέχει τα τρία βασικά χρώματα Κίτρινο, Κυανό-Μπλε και Κόκκινο. Με αυτά τα χρώματα είναι δυνατό να αναμείξετε οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

π.χ. Κίτρινο και Κόκκινο γίνεται Πορτοκαλί:

Κυανό-Μπλε και Κίτρινο προκύπτει Πράσινο:

Μωβ μπορεί να αναμιχθεί χρησιμοποιώντας Κόκκινο και Κυανό-Μπλε:

 

Πολλά άλλα χρώματα μπορούν επίσης να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας το Διαδραστικό Κουτί Μπογιάς της Pelikan – Ξεκινήστε!

One step back
Delete color

Όλα ζωγραφίζονται;

Η ανάμιξη χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή σας είναι αρκετά εντυπωσιακή, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είστε πραγματικά σε θέση να ζωγραφίσετε το χρώμα. Όλα όσα χρειάζονται για αυτό είναι ένα Κουτί χρωμάτων από την Pelikan, ένα φύλλο από μπλοκ, λίγο νερό και ένα πινέλο. Όλα τα χρώματα με τα οποία έχετε πειραματιστεί στις οθόνες σας μπορούν εύκολα να αναπαραχθούν χρησιμοποιώντας τα θαμπά χρώματα της Pelikan.

Αναμειγνύετε στην οθόνη, στη συνέχεια βάφετε με χρώματα της Pelikan - τι ιδέα!