Οι ιδέες σας
Ένα περιοδικό για τα σχέδια
Οι ιδέες σας: Ένα περιοδικό για τα σχέδια

Robert Weiß μας έστειλε την ιδέα "ένα περιοδικό για τα σχέδια", το οποίο θα θέλαμε να επιστήσουμε εδώ.

Οι ιδέες σας: Ένα περιοδικό για τα σχέδια

Μια ιδέα από τον Robert Weiß, Βιέννη
Ο Robert Weiß μας έστειλε την ιδέα "ένα περιοδικό για τα σχέδια", το οποίο θα θέλαμε να επιστήσουμε εδώ.

Ένα περιοδικό για τα σχέδια μπορεί να βοηθήσουν τα παιδιά να διατηρήσουν τις ιδέες.

Περιοδικά για τα σχέδια μπορεί να εξεταστούν από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να είναι διαφορετικά από πολλές απόψεις. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το περιοδικό της Νίνα.

Αλλά περιοδικά για σχέδιο μπορούν επίσης να γίνουν από τα παιδιά. Κάθε μέρα μια διπλή σελίδα είναι χρωματισμένη με κάτι αστείο ή μια αστεία σκέψη γραμμένη σε αυτό ή μπορείτε να κολλήσετε κάτι μέσα Θα ήταν λογικό να συνδεθεί η εικόνα με την ημέρα που το παιδί έχει περάσει. Είναι διασκεδαστικό και δίνει στους γονείς και στα παιδιά πολύτιμο χρόνο μαζί, μακριά από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Ακόμα και πολλά χρόνια αργότερα, μπορείτε να δείτε αυτά τα περιοδικά μαζί ευτυχισμένοι.

 
Το περιοδικό σας για τα σχέδια σε λίγα βήματα:

Πάρτε ένα φύλλο χαρτιού στο μέγεθος DINA 4 (= 21cm x 29, 7cm) και διπλώστε το κατά μήκος στη μέση. Συμβουλή: το χαρτί θα πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο, ίσως και αυτοσχέδιο .

Κόψτε το χαρτί εγκαρσίως στη μέση. Επαναλάβετε αυτό το βήμα με όσες σελίδες χρειάζονται. Κολλήστε τις σελίδες τη μια πάνω στην άλλη κατά μήκος των γραμμών αναδίπλωσης.

Τέλος, μπορείτε να ράψετε το περιοδικό μαζί κατά μήκος της πλευράς του βιβλίου. Χρησιμοποιήστε ξυλοκορδέλα ή σπάγκο. Θα δώσει στο βιβλίο ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όψη!