Σχέδιο Περιστρεφόμενο
Χριστουγεννιάτικο δεντράκι
Σχέδιο Περιστρεφόμενο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι

Αυτό το Χριστουγεννιάτικο δεντράκι δεν θα ρίξει τις βελόνες του, δεν χρειάζεται πότισμα και είναι ένα ελκυστικό κι ενδιαφέρον θέαμα για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Σχέδιο Περιστρεφόμενο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Τα πρότυπα που θα κατεβάσετε, χρωματιστό χαρτί (σκούρο μπλε, κίτρινο και ανοιχτό πράσινο), κόκκινο μεταλιζέ χαρτί, ένα πλαστικό καλαμάκι, ψαλίδι, κόλλα Pelifix για όλες τις χρήσεις, ξύλινο καλαμάκι για σουβλάκι, βελόνα για καρίκωμα, ένα μικρό καρφάκι, σφυρί και ένα πλαστικό καπάκι από μπουκάλι.

Είναι τόσο απλό:

1.

gekreuzte Zweige
Κατεβάστε και εκτυπώστε το πρότυπο. Ξεκινήστε με τα κλαδιά. Μεταφέρετε κάθε ένα από τα 21 κλαδιά στο ανοιχτό πράσινο χαρτί και κόψτε τα. Κολλήστε τρία κλαδιά ίδιου μήκους σταυρωτά το ένα πάνω στο άλλο ( δείτε σχέδιο ). Κάντε μια τρύπα στο κέντρο των τριών κλαδιών.

 

2.

Der Fuß der Motivspindel
Καρφώστε προσεκτικά το καρφί στο κέντρο από το πλαστικό καπάκι και αφαιρέστε το . Η τρύπα θα χρησιμεύει για να περάσετε το καλαμάκι για τα σουβλάκια αργότερα και θα επιτρέπει στο δέντρο να γυρίζει. Το καπάκι θα είναι η Χριστουγεννιάτικη βάση του δέντρου και θα καλύπτει την τρύπα.

 

3. Χωρίστε το καλαμάκι σε ισομήκη μέρη: Θα χρειαστείτε συνολικά 8 κομμάτια με μήκος 15mm.

4. Τώρα δημιουργήστε τα κεριά χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο πρότυπο. Μεταφέρετε τα σχήματα στο μεταλιζέ χαρτί, τυλίξτε τα καλαμάκια σε μικρά κόκκινα ρολά και κολλήστε τα άκρα . Τα κεριά θα κολληθούν αργότερα στην άκρη των κλαδιών.

5.

Aufbau der Motivspindel
Τώρα ακολουθήστε τα βήματα της κατασκευής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου: Πιέστε την άκρη από το καλαμάκι για σουβλάκια περίπου 15mm στο πλαστικό καπάκι που τρυπήσατε νωρίτερα. (βήμα 2) Τοποθετήστε ένα κομμάτι από καλαμάκι στο ξυλάκι για σουβλάκια και κολλήστε το στο καπάκι. Τοποθετήστε σε αυτό τις τριάδες κλαδιών ξεκινώντας από τις μακρύτερες και τελειώνοντας με τις κοντότερες ( δείτε σχέδιο ). Κολλήστε τα μεμονωμένα μέρη γερά και αφήστε τα να στεγνώσουν.

 

6.

Die Kerzen der Motiv-Spindel
Τοποθετήστε τα κεριά στις άκρες των κλαδιών και κολλήστε τα.

 

Εναλλακτικό σχέδιο για το περιστρεφόμενο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

1. Μεταφέρετε τα αστέρια από το πρότυπο που κατεβάσατε σε κίτρινο χρωματιστό χαρτί και κόψτε τα.

2. Φτοιάξτε τη βάση όπως περιγράφετε παραπάνω: Μοτίβο Χρωματικός Άξονας - Τροχός

3.Ο μαύρος τοίχος της βάσης που είναι ο νυχτερινός ουρανός υπάρχει σε πρότυπο για να τον κατεβάσετε. Μεταφέρετε τον σε σκούρο χρωματιστό χαρτί και κόψτε τον. Κολλήστε τα αστέρια στο μπλε ουρανό και κολλήστε το πίσω μέρος στο εσωτερικό της βάσης. Τοποθετήστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη βάση.