Το καλύτερο που συμβαίνει ανάμεσα στους ενθουσιώδεις φίλους των στυλογράφων είναι η δημιουργία κοινότητας και γι αυτό το λόγο χαιρόμαστε να γνωρίζουμε bloggers που εστιάζουν στους στυλογράφους. Μετά την επαφή μας με αρκετούς, αναρωτηθήκαμε αν θα θέλατε να μάθετε κι εσείς για εκείνους κι έτσι αποφασίσαμε να σας συστήσουμε μεταξύ σας. Σήμερα, έχουμε δύο ιδιαίτερους καλεσμένους , έναν από το Βέλγιο και έναν από τις Η.Π.Α. Διασκεδάστε διαβάζοντας!

Beate Böker

Στο Blog του Joshua Danley „The Pelikan’s Perch“ στις Η.Π.Α. διαθέτει αρκετές πληροφορίες και δείχνει μια μεγάλη ποικιλία στυλογράφων. Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.thepelikansperch.com

 

Στο Βέλγιο ο Dries Bleus γράφει στο Blog για πολλά διαφορετικά Brand στυλογράφων. Το 2014, αφιέρωσε μια εβδομάδα στην Pelikan η οποία μας άρεσε ιδιαίτερα και πιστεύουμε ότι αξίζει να τη μοιραστούμε μαζί σας: http://www.pencilcaseblog.com

Η Pelikan είναι διάσημη για τους υπέροχους στυλογράφους Demonstrator οι όποιοι απαιτούν μια ιδιαίτερη προσοχή κατά την παραγωγική διαδικασία. Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάζουμε το νέο μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο μέγεθος 805.

Στην Ιαπωνία, το Koi (ψάρι - κυπρίνος) αποτελεί σύμβολο για την αντοχή και την αποφασιστικότητα. Ο καλλιτέχνης Maki-e της Pelikan, γιορτάζει αυτό το θέμα με μια υπέροχη Limited Edition.