Search for teaching material
With a few clicks
Wunsch-Unterrichtsvorschlag
Αναζήτηση εκπαιδευτικού υλικού
Βελτιώστε την αναζήτηση σας.
Παρακαλώ επιλέξτε τα επιθυμητά κριτήρια.

Αναζήτηση εκπαιδευτικού υλικού

Μια πρόταση μαθήματοςσε λίγα κλικ: Επιλέξτε λέξεις κλειδιά και θα εμφανιστούν οι προτάσεις που ταιριάζουν με την καταχώρηση σας. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα από τα θέματα μας
Διασκεδαστικό Αποκριάτικο Πάζλ

Κατά τη διάρκεια του Halloween, οι ιδέες για κατασκευές όχι μόνο απαιτούνται αλλά ακόμη και μικρά παιχνίδια που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία είναι πολύ ενδιαφέροντα. Αυτό το κάπως διαφορετικό είδος παζλ είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για το σκοπό αυτό, καθώς μπορεί να παιχθεί είτε μεμονωμένα είτε σε ζεύγη!

Στοιχειωμένη Κούκλα Roly-Poly

Με λίγη προσπάθεια, παλιές μπάλες πινγκ-πονγκ γίνονται μικρές, τρομακτικές κούκλες μπούμερανγκ που θα πάνε πίσω στην προηγούμενη θέση τους, ως δια μαγείας, όταν τις αγγίξετε ελαφριά στην άκρη - μία ανατριχιαστική διασκέδαση για τα παιδιά!

Πολύχρωμη εναέρια σβούρα

Η πολύχρωμη εναέρια σβούρα μας είναι διασκεδαστική και πρακτική εφαρμογή για να εξετάσουν τα παιδιά πότε περιστρέφεται ομαλά μέσω του αέρα. Όταν πέσει από μεγάλο ύψος, όπως από την κορυφή μιας σκάλας, θα γυρίσει όλο και πιο γρήγορα!

Χρωματιστό Ζέππελιν

Μπορείτε να αφήσετε το χρωματιστό Ζέππελιν να πετάξει σχεδόν από οπουδήποτε. Όταν το Ζέππελιν αρχίζει να περιστρέφεται, η χάρτινη θηλιά παίρνει το τυπικό σχήμα Ζέππελιν. Λόγω της απλής κατασκευής του, είναι επίσης πολύ κατάλληλο για τα μικρότερα παιδιά. Προσοχή: Όταν το αφήσετε να πετάξει, θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν ισχυρότερο άνεμο!

Μαγικές κάρτες

Η τελευταία εξέταση πριν από την έναρξη των θερινών διακοπών έγινε, οι έλεγχοι προόδου θα παραδοθούν σύντομα και τώρα θα θέλατε να διώξετε το στρες των τελευταίων εβδομάδων κάνοντας μια χαλαρωτική εργασία χειροτεχνίας; Κανένα πρόβλημα - εδώ, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε τις μαγικές κάρτες της Pelikan! Εάν αναρωτιέστε πώς λειτουργούν, είναι πολύ εύκολο: Απλά τραβήξτε το καπάκι - χαρτί και ξαφνικά η εικόνα θα αλλάξει, ως δια μαγείας!

Γραφή με στυλογράφο

Στο σχολείο, το ερώτημα, γιατί η γραφή με στυλογράφο δεν αντικαθίσταται, έχει ζητηθεί συχνά. Μια ματιά στην Ινδία θα βοηθήσει να αποκαλύψετε το μυστικό. Για την επερχόμενη βράδια γονέων, έχουμε ετοιμάσει επίσης μια ενίσχυση επιχειρηματολογίας για τη γραφή με στυλογράφο.

Στυλογράφος - άδεια γραφής

Για να ολοκληρώσετε μια τάξη διδασκαλίας εκμάθησης γραφής, μπορείτε να δώσετε στους μαθητές αυτή την άδεια η οποία θα μπορούσε να είναι το τελικό βήμα.

Εργασία „Χάρτης της πόλης“ Μεταγενέστερη έναρξη

Σε αυτή την ενότητα, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε κάποια σήματα της τροχαίας, γρήγορα και εύκολα να τα εκτυπώσετε, να τα φτιάξετε και άμεσα να τα χρησιμοποιήσετε για το έργο αυτό.

Η πρώτη μου άσκηση ζωγραφικής

Η νέα σχολική χρονιά έρχεται και πολλοί εκπαιδευτικοί θα ήθελαν να δώσουν στα παιδιά "τους" ένα θερμό καλωσόρισμα στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Για αυτή την εκδήλωση, η ταμπέλα με το όνομά μας μπορεί να είναι χρήσιμη, η οποία τοποθετείται σε κάθε ένα από τα θρανία των μαθητών. Και συνήθως, όταν υπάρχουν εικόνες προσανατολισμένες σε παιδιά στις ταμπέλες, οι αναλφάβητοι μας θέλουν να τις χρωματίσουν αμέσως.

Μετεωρολογικός Σταθμός

Συνήθως, το θέμα του καιρού είναι πολύ δημοφιλές για τους μαθητές, καθώς είναι σε θέση να μάθουν περισσότερα για το άμεσο περιβάλλον τους με σχετικά απλά μέσα. Ένας στόχος είναι η παρατήρηση και η τεκμηρίωση των υφιστάμενων καιρικών συνθηκών.

Βάτραχος Καιρού

Εκ πρώτης όψεως, ο βάτραχος μοιάζει να κάθεται εκεί πολύ ακόμα. Ωστόσο, όταν περνάει μια μύγα, πηδά ξαφνικά και προσπαθεί να πιάσει την μύγα με τη μακριά, κολλώδη γλώσσα του!

Εργασία Χάρτης Πόλης 04/08 - Συμπλήρωμα

Σε αυτό το τεύχος, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε κάποιες πινακίδες κυκλοφορίας για να εκτυπώσετε, χειροτεχνήσετε και χρησιμοποιήστε για την "Εργασία Χάρτης Πόλης" χωρίς μεγάλη προσπάθεια.