Ειδικές εκδόσεις "Indian Summer"

Indian Summer Στυλογράφος M640

 Indian Summer Στυλογράφος M640
Περιγραφή προϊόντος
Πληροφορίες και αριθμοί

Παιχνίδι χρωμάτων σε λαμπερό κόκκινο

Η εμπειρία ενός “Indian Summer” είναι μοναδική. Τα φθινοπωρινά δέντρα αλλάζουν τα χρώματα τους και λάμπουν σε χρώματα που κόβουν την ανάσα, κίτρινα, πορτοκαλί, κόκκινα και ώχρα. Αυτό το ξεχωριστό θαύμα της φύσης αποκαλείται και "φθινοπωρινά φυλλώματα" και έχει ιδιαίτερες αποχρώσεις στη Νέα Αγγλία και τον Καναδά. Το φαινόμενο ξεκινά τον Αύγουστο σε κάποια μέρη της Αλάσκας και τις βουνοπλαγιές του Καναδά και συνεχίζεται μέχρι το Νοέμβριο καθώς απλώνεται σχεδόν σε όλες τις ΗΠΑ. Αυτό το απαράμιλλο παιχνίδι χρωμάτων είναι ιδιαίτερα εμφανές στα Berkshires την ορεινή περιοχή της απομακρυσμένης Δυτικής Μασαχουσέτης. Αυτό το μαγικό 'φυσικό γεγονός' προκαλείται από τον ασυνήθιστο για την εποχή ήπιο καιρό. Η πρώτη νύχτα είναι τόσο ψυχρή ώστε δημιουργεί παγετό ενώ ο τελευταίος καλοκαιρινός ήλιος εναλλάσσει γρήγορα τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας στους 20° C. Ο όρος “Indian Summer” έχει τις ρίζες του στην περήφανη κουλτούρα των ιθαγενών Αμερικανών. Περιγράφει την αγάπη τους για τα χρώματα και την τελευταία εποχή του κυνηγιού πριν την του χειμώνα, όταν οι θερμές θερμοκρασίες προκαλούν τα ζώα να βγουν από τα καταλύματα τους για μια τελευταία φορά.

Η special edition “Indian Summer” δημιουργείται από τα καλύτερα υλικά. Κάθε χειροτεχνημένος στυλογράφος είναι πολύχρωμος και λακαρισμένος σε μιας υψηλής λάμψης μεταλλικό περίβλημα και στολισμένος με ασημένιο χάραγμα. Η πανέμορφη ροή χρωμάτων καταλήγει σε σκούρο καφέ χρώμα και παρουσιάζει στοιχεία ρητίνης υψηλής ποιότητας στο μπροστινό τμήμα και τη λαβή μελάνης. Η χρυσή μύτη 18 καρατίων με τελειώματα από ρόδιο είναι εξαιρετικά σχηματισμένη, γυαλισμένη και ελεγμένη επιμελώς από το χέρι του δημιουργού της.

Αυτή η special edition είναι διαθέσιμη σε στυλογράφο, στυλό διαρκείας και rollerball. Ο ασυνήθιστος στυλογράφος της σειράς ‘ Ομορφιές της φύσης ’ αποτελεί περήφανο δημιούργημα της Pelikan μιας εταιρείας που εγγυάται και έχει αφιερωθεί στην υψηλής ποιότητας δημιουργία και παραγωγή οργάνων γραφής από το 1929. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη τεχνολογία οργάνων γραφής παράλληλα με το μοντέρνο σχεδιασμό που θα προσφέρει διάκριση, αναγνώριση του ταλέντου και της ξεχωριστής προσωπικότητας.

Η σειρά „Indian Summer“ κυκλοφόρησε το έτος 2009 σε περιορισμένο αριθμό τμχ.

 

Δείτε το video

Εγγραφείτε στο newsletter για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής

Θα θέλατε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα προϊόντα της γκάμας των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής Pelikan;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα νέα και τις ενέργειες μας.

Η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του newsletter και δεν θα δοθεί σε τρίτους.