Hoogwaardige Pelikan producten uit het ‘Fine writing’ assortiment

Pelikan - Dit merk staat voor betrouwbare schrijfinstrumenten in een uitgebreid assortiment. We hechten belang aan traditie en vallen terug op decennia aan ervaring, want of het nu gaat om een vulpen, een rollerball pen of een balpen, het ene schrijfinstrument is het andere niet.

Als u zoekt naar dat ietsje meer of u, terecht, een verfijnde smaak hebt, of u wat meer elegantie wilt, dan bent u hier absoluut aan het juiste adres. In ons van traditie doordrongen vak van ‘fine writing’, we u Pelikan-producten van hoge kwaliteit, perfect gecombineerd met onze beproefde merkkwaliteit en met een geraffineerde en geavanceerde elegantie.

Onder 'Limited', 'Premium' en 'Elegance' stellen we u trots onze meest voortreffelijke collecties voor. Naast exemplaren uit limited editions en penreeksen, vindt u hier ook exclusieve inktcollecties, klassieke lederen etuis , en zeker aanvullende accessoires, zoals navullingen, converters of inktpatronen.

Om ons aantrekkelijk vormgegeven aanbod te ondersteunen met een adequate service, zouden we u graag onze productenzoeker, onze nuttige geschenkideeën, en onzeonline catalogus voorstellen. Waarom niet de perfecte combinatie van beproefde functionaliteit en een bewonderenswaardig design als geschenk geven of uzelf laten charmeren door onze producten – een bekoorlijke verleiding waaraan het waard is te bezwijken...

 
 

Limited - Van de zeven wereldwonderen tot de 175e verjaardag

Onder Limited, stellen we u trots onze meest volmaakte Pelikan schrijfinstrumenten voor. Elke pen heeft een nummer en verwijst naar de overeenkomstige limited edition. Dit maakt elk exemplaar uniek.

Eens te meer toont Pelikan hoe klassieke elegantie met succes kan worden gecombineerd met beproefde functionaliteit en moderne innovatie - een geheim van meer dan 175 jaar succes dat we zouden willen vieren met een zeer bijzondere Jubilee Pen voor te stellen.

De M101N Jubileumpen schrijft letterlijk geschiedenis. Het is een van de producten uit de limited editions die u hier exclusief van dichterbij kunt bekijken. De editie hiervoor was die van de zeven wereldwonderen – een stukje wereldgeschiedenis dat tot de verbeelding spreekt. Of het nu gaat om de pyramiden van Gizeh, de tempel van Artemis in Efeze, of de Kolossus van Rhodosgaat, ze verrukken en intrigeren mensen tot vandaag.

Naast andere unieke collecties als Maki-e of Raden, presenteert Pelikan u onder ‘Limited’ trots gelimiteerde exemplaren, zoals de vulpen Silver Screen.

 
 

Premium – Klassieke elegantie en helder design met een kostbare gouden penpunt

Als u op zoek bent naar de perfecte symbiose van klassieke elegantie en traditionele producten, dan hebt u gevonden wat u zocht.

Dat is exact waar de sectie ‘Premium’ om draait - fijne, kwaliteitsvolle schrijfinstrumenten met kostbare gouden penpunten vervaardigd uit 14 of 18 karaat goud, die worden gekenmerkt door een klassiek design. Houdt uw doel voor ogen en vertrouw op permanente waarden. Vulpennen, rollerball pennen, balpennen en hoogwaardige vulpotloden uit de collecties Ductus, Majesty, Souverän en Toledo, behoren tot het mooiste vakmanschap uit Duitsland.

Gun uzelf functionele betrouwbaarheid en een stukje ‘limited’ Pelikan-geschiedenis. Ons geschenkidee: De Special Edition – van de ijzig blauwe schoonheid Eternal Ice, tot de adembenemende special edition Niagara Falls, er zijn talrijke edities die enthousiasme zullen verzekeren dankzij hun unieke designs en onderdelen van kwaliteitsvol materiaal - slechts beschikbaar in beperkte hoeveelheden.

 
 

Elegance – De sectie voor bewonderaars van ‘fine writing’ instrumenten van Pelikan met gepolijste, roestvrijstalen penpunten

Het klassieke Pelikan-design - perfect gevormd en distinctief - dat is wat bewonderaars van ‘fine writing’ instrumenten in onze sectie ‘Elegance’zullen vinden.

Gedetailleerde penpunten van hoogwaardig roestvrij staal (Classic), traditionele stijl in een modern design (Epoch), en moderne elegantie gecombineerd met betrouwbare functionaliteit (Pura) – ‘Elegance’ biedt aantrekkelijke producten voor elegant schrijven in het dagelijks leven.

Allesomvattende elegantie van het design, over de productie tot de algemene presentatie: Stijlvolle schrijfinstrumenten voor de verfijnde smaak.