Klassieke patroonvulpen van Pelikan

Bijna geen schrijfinstrument heeft de schrijfcultuur zo erg veranderd als de vulpen. Geen wonder, want ze is gemakkelijk mee te nemen en heeft een groot inktreservoir. De perfecte ergonomie van de Pelikan vulpen stelt u ook in staat om moeiteloos langere teksten te schrijven.

Zelfs vandaag zijn patroonvulpennen nog steeds erg populair. Ze worden vooral gebruikt op school om lopend schrift te oefenen. Daarboven zijn ze ook populair bij stijlbewuste bewonderaars van een mooi handschrift.

De eenvoudige hantering en de gemakkelijke wissel van het inktpatroon, maakt dat de patroonvulpennen van Pelikan de ideale metgezel zijn in elke situatie. Bovendien kunt u bij de meeste modellen kiezen tussen verschillende penpuntbreedtes. Op deze manier kunt u uw schrijfinstrument optimaal aanpassen aan uw schrijfstijl en zo de eigenheid van uw handschrift nog aantrekkelijker op papier zetten.

Onze klassieke Pelikan vulpennen vormen geen garantie voor een expressief handschrift, maar de technische perfectie en met zorg ontworpen designs zorgen voor een exclusief schrijfgevoel dat elk manuscript tot een ervaring voor de zintuigen maakt.

 
 

Perfect in elk detail

Onze hoogwaardige Pelikan vulpennen zijn excellente schrijfinstrumenten, en maken daarboven ook nog indruk dankzij hun perfectie in technologie en design. De vele weloverwogen details, zoals de geveerde snavelclip, overtuigen met hun robuustheid en gemak. Bovendien past elk detail naadloos in het globale design zodat elke vulpen een aantrekkelijke blikvanger wordt.

Meesterwerken van Pelikan

De productie van de kwaliteitsvolle gouden penpunten bestaat uit meer dan dertig stadia, van de gouden band tot de voltooide penpunt. De productiestadia voor het omhulsel en het inkttoevoersysteem en de gedetailleerde versieringen zijn al even uitgebreid. Enkel na uitvoerige testen in de ‘schrijfkamer’ binnen het bedrijf, en na aanpassing door ervaren personeel, verlaat een voltooide vulpen ons bedrijf. Op deze manier kunnen we garanderen dat elke Pelikan vulpen, zonder uitzondering, aan onze vereisten voldoet en een meesterstuk in traditionele schrijfinstrumentenproductie. Zo kunt u uw leven lang genietend schrijven.

Toon alle exclusieve Pelikan vulpennen in de productenzoeker