Maki-e Autumn Flowers

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257347./maki-e-autumn-flowershttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257347./maki-e-autumn-flowersnl_BEMaki-e Autumn FlowerstrueMaki-e Autumn Flowersexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Limited Edition

Maki-e Autumn Flowers

Bij de creatie van dit ongebruikelijke motief werd de achtergrond versierd met een ruitpatroon gemaakt uit half doorschijnende rode en zwarte strepen. Eén van de gebruikte technieken heet “Kakiwari“ en enkel zeer getalenteerde artiesten beheersen hem: tussen de verschillende tekeningen wordt een dun lijntje of uitsparing gelaten om een driedimensionaal effect te creëren. Voor de klokjesbloem in deze elegante compositie werd blauwe paarlemoer gebruikt. De prachtige tekening doet zachtjes denken aan gouden zomerdagen, maar heeft ook dat tikje melancholie in zich dat de herfst met zich meebrengt.

Het resultaat is een meesterwerk dat Duits vakmanschap, gebaseerd op 175 jaar traditie en technologie, combineert met Japanse Maki-e schildertechnieken. Deze vulpen werd versierd met behulp van de Kaga-Togidashi-Taka-Maki-e techniek. Elke vulpen is individueel genummerd en gesigneerd door de artist. De reeks is beperkt tot 88 vulpennen wereldwijd. Elk model heeft een 18 karaats, tweekleurige gouden penpunt en wordt aangeboden in en traditionele Japanse geschenkdoos uit Paulownia hout.

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.