Maki-e Koi

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257361./maki-e-koihttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257361./maki-e-koinl_BEMaki-e KoitrueMaki-e Koiexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Limited Edition

Maki-e Koi

De kleurrijke Koi vissen uit Japan worden niet enkel bewonderd omwille van hun schoonheid, ze zijn intrinsiek verbonden met de Japanse cultuur. Elk Japans kind kent het verhaal van de Koi die zijn weg naar boven baande op een waterval om een draak te worden en daarom staan deze vissen symbool voor uithouding, kracht en vastberadenheid om een doel te bereiken ondanks de vele obstakels die je dient te overwinnen. Met enorme liefde voor detail heeft de kunstenaar de Koi in zijn habitat afgebeeld op deze prachtige vulpen in maat 1000, de grootste vulpen die Pelikan aanbiedt.

Het resultaat is een meesterwerk dat Duits vakmanschap, gebaseerd op 175 jaar van traditie en technologie, combineert met superieure, Japanse Maki-e schildertechnieken. Voor de Maki-e vulpen Koi werd de arbeidsintensieve Kaga Togidashi-Taka-Maki-e techniek gebruikt.

Elke vulpen is individueel genummerd en ondertekend door de kunstenaar. Deze reeks is beperkt tot 88 vulpennen wereldwijd. Elk model heeft een 18-karaats gouden penpunt en wordt aangeboden in een traditionele Japanse geschenkdoos van Paulownia hout.

De Maki-e Koi wordt gelanceerd in de lente van 2015.

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.