Special Edition "Indian Summer"

Indian Summer vulpen M640

 Indian Summer vulpen M640
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Een dieprood kleurenspel

De belevenis van een „Indian Summer“ is een onvergetelijke, unieke ervaring. Het bladerdak van de herfstbomen biedt een adembenemende kleurenpracht van gele, oranje, rode en okerkleurige tinten. Dit bijzondere natuurschouwspel van de verkleurende bladeren wordt ook wel „autumn foliage“ genoemd, een verschijnsel dat in het bijzonder in New England en Canada te bewonderen valt. In bepaalde delen van Alaska en langs berghellingen in Canada begint het fenomeen reeds in augustus en breidt het zich vervolgens uit. Tegen de maand november heeft het heel de Verenigde Staten ondergedompeld in een kleurendouche. In de Berkshires, een bergachtig gebied in het uiterste westen van Massachusetts, is dit onvergelijkelijke kleurenschouwspel bijzonder uitgesproken. Het gaat bovendien gepaard met een zeer mild klimaat. De eerste nachtvorst kan dan worden afgewisseld met een aangename temperatuur van 20 graden overdag. Het begrip „Indian Summer“ vindt zijn oorsprong bij de trotse Amerikaanse inheemse bevolking. Het beschrijft hun passie voor de prachtige kleuren en het gevoel dat overheerst tijdens het laatste jachtseizoen voor het invallen van de winter. De warme temperaturen lokken de dieren dan voor het laatst uit hun schuilplaatsen.

De Special Edition „Indian Summer“ is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Blikvanger is de in meerdere kleuren gelakte en hoogglanzend gepolijste metalen schacht met zijn schitterende, zilverkleurige gravures. De schacht mondt uit in de donkerbruine edelhars componenten van voorstuk en greep. De gerodineerde 18 karaats gouden pen is meesterlijk gevormd, gepolijst en zorgvuldig met de hand gegraveerd.

Deze special edition is verkrijgbaar als vulpen, balpen en roller. Ze is tevens een vistiekaartje voor Pelikan, een traditierijke ondernemening waarvan de naam sedert 1929 synoniem staat voor hoogwaardige schrijfcultuur. Ons doel is de beste technieken te combineren met penontwerpen die waardigheid, flair en persoonlijkheid uistralen.

De „Indian Summer“ reeks werd gelanceerd in het jaar 2009 en de beschikbaarheid is beperkt.

Bekijk het productfilmpje

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.