Special Edition "Niagara Falls"

Niagara Falls vulpen M640

 Niagara Falls vulpen M640
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Adembenemend spectaculair

Toen het laatste ijstijdperk 12000 jaar geleden tot haar einde kwam, creeërden de gletsjers van Noord-Amerika veel smeltwater dat Lake Erie deed overstromen. De nieuwgevormde Niagararivier stroomt over de harde dolomietenrots van de Niagara Escarpment rotsformatie naar het noorden en verbindt Lake Erie met Lake Ontario. Op de grens tussen USA en Canada, komt deze watermassa tesamen en wordt ze verdeeld door Goat Island, bijna 60 meter diep. Aan de Amerikaanse zijde heeft de waterval een breedte van om en bij de 360 meter; de zogenaamde paardenhoef aan de Canadese zijde heeft een lengte van ongeveer 790 meter. Een geologisch fenomeen genaamd erosie, zorgt ervoor dat de waterval Lake Erie elk jaar dichter nadert. Op duizenden jaren is de waterval reeds elf kilometer uitgebreid. De Niagara Falls zijn nu wereldwijd bekend en trekken elk jaar meer dan 18 miljoen toeristen naar deze regio.

De Special Edition "Niagara Falls" is gemaakt met de fijnste materialen. De focus wordt gelegd op de metalen houder waarvan de zilverkleurige elementen bestaan uit een gedetailleerd rodiumgehalte. De elementen van deze vulpen die gemaakt zijn uit edelhars glanzen in waterblauw. De met rodium geplatineerde 18 karaats gouden penpunt is meesterlijk gevormd, gepolijst en met de hand ingeschreven. Deze Special Edition werd geproduceerd door een traditioneel bedrijf dat garant staat voor schrijfinstrumenten met een hoge kwaliteit en is ook beschikbaar als balpen en roller. Het is niet alleen ons doel perfecte technologie mee te geven, maar ook om elk individueel instrument een onmiskenbaar uiterlijk te geven.

De zuigervulpen heeft een 18 karaats gouden penpunt met versieringen in rhodium vakkundig gevormd, gepolijst en gegraveerd. De balpen met draaimechanisme beschikt over een grote internationale vulling. De exclusieve roller schrijft comfortabel met de karakteristieken van een met inkt geschreven handschrift.

De „Niagara Falls“ reeks werd gelanceerd in het jaar 2007 en de beschikbaarheid is beperkt.

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.