Pelikan opent zijn deuren

Reservatie - Make A Wish Nib

Wij voorzien 60 minuten voor het begeleiden bij de keuze en aankoop van de speciaal bewerkte penpunt. Opgelet, wij kunnen slecht één penpunt binnen deze tijdspanne vervaardigen. Indien je twee penpunten wenst, gelieve twee afspraken te maken.

Om organisatorische redenen, kunnen deze afspraken enkel vastgelegd worden binnen de twee weken voorafgaand aan je persoonlijke afspraak op vrijdag.

Je kan deze afspraak eenvoudig vastleggen via een internet boeking. Gelieve op onze website, www.pelikan.exclusive, bij het onderdeel “passie” te kijken onder “Make-a-wish-nib”.

Gelieve te noteren dat je cash of met Europese bankkaarten kan betalen. Kredietkaarten worden niet aanvaard.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, krijgt u een vragenlijst om in te vullen. Deze gedetailleerde informatie zal ons helpen om uw penpunt zo goed mogelijk klaar te maken. Dankzij de expertise van onze penpuntspecialisten, is het mogelijk om uw penpunt naar uw verwachtingen voor te bereiden. Maar tot uw bezoek is de penpunt nog niet afgewerkt.

Tijdens uw bezoek zal u met onze penpuntspecialist spreken om verdere vragen te behandelen en uw Make-A-Wish-Nib persoonlijk te testen. Met deze informatie zullen we de penpunt in de productie afwerken, rekening houdend met uw opmerkingen. Wij streven ernaar om 100% aan uw verwachtingen te voldoen.

Reservering - Fabrieksrondleiding

De rondleiding duurt ongeveer 2u en biedt een overzicht van alle belangrijke stappen in het productieproces van schrijfinstrumenten voor ze de Pelikan fabriek verlaten, zoals de spuitgietmachine, de assamblage en de verpakking. De fabrieksrondleiding kost 15,00 € per persoon.

Reserveer het pakket - Make-A-Wish penpunt en rondleiding in onze fabriek

Wanneer je beide zaken wil combineren, boek dan zeker de rondleiding om 09u30 (dit is tevens het enige moment waarop de rondleiding start) en reserveer de "Make A Wish Nib" om 8u, 9u, 12u of 13u.

Indien je je reservatie wil veranderen of bijkomende informatie wenst, aarzel niet een email te zenden naar nib@pelikan.com met in de onderwerpregel “make a wish nib” of “factory tour”.

Opgelet: gelieve je wensen over te maken in de Engelse of Duitse taal!

Selecteer nu je persoonlijke afspraak voor...

Kies een maand:

Er zijn momenteel geen data beschikbaar.

Kies een datum:

Er zijn momenteel geen data beschikbaar.

Maak een afspraak:

Gelieve een datum te selecteren.