Exclusieve geschenkideeën voor elke smaak en gelegenheid

Al langer dan 175 jaar produceert Pelikan verf en, bijgevolg, betrouwbare schrijfinstrumenten. We kennen een lange, succesvolle traditie waarin we kwaliteitsvolle functionaliteit combineren met elegant design, en zo exclusieve producten creëren voor gesofisticeerde klanten. Pelikan reikt u geschenkideeën aan voor elke smaak en gelegenheid. We presenteren u in een aantrekkelijke compilatie de aanbevelingen van onze medewerkers. Ongeacht u een geschenk zoekt voor uw echtgenoot/echtgenote, om een trouwe collega te feliciteren bij zijn jubileum of om een kunstliefhebber te verrukken – onze geschenkideeën geven u aantrekkelijke suggesties en verwijzen u naar geschikte producten.

Dit is hoe eenvoudig u het geschikte geschenk kunt vinden voor die ene bijzondere persoon

In onze ‘geschenk ideeën’categorie, kiest u gewoonweg het soort relatie dat u met een bepaalde persoon heeft, en ontvangt u onmiddellijk de geschikte geschenksuggestie uit ons exclusieve ‘fine writing’aanbod. Bovendien ontdekt u ook waarom het geopperde geschenk juist zo geschikt is. Uw voordeel: Als de kleur niet beantwoord aan de voorkeur van de persoon in kwestie, weet u onmiddellijk welke sectie van ons aanbod u het best bekijkt. Een groot aantal Pelikan-collecties onderscheiden zich, onder andere, door variaties in vorm, kleur of type van schrijfinstrument. Om het even wie op zoek is naar dat bijzondere geschenk voor geliefden, vrienden en trouwe collega’s, krijgt de nodige inspiratie met onze geschenkideeën. Focus in stijl op exclusieve geschenken voor de gelegenheid in kwestie.

Verras gewaardeerde personen met exclusiviteit van Pelikan

Het moeten niet altijd rozen of pralines zijn. Naast hoogwaardige schrijfinstrumenten zoals vulpennen, rollerball pennen of balpennen, vindt u bij Pelikan ook kwaliteitsvolle lederen etuis of exclusieve inktcollecties in edelsteenkleuren en stijlvolle flesjes, onder de sectie ‘fine writing’. Toon creatieve spontaniteit en verras een persoon die u waardeert met unieke producten. Met het juiste geschenkidee van Pelikan kan u uw buurman tonen hoe erg u hem waardeert. Ontdek het zelf – maar wees voorzichtig, ‘fine writing’ is aanstekelijk en u wordt misschien betoverd door de magische producten...