The Temple of Artemis

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257655./the-temple-of-artemishttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257655./the-temple-of-artemisnl_NLThe Temple of ArtemistrueThe Temple of Artemisexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

The Temple of Artemis

Een kunstwerk, door mensenhanden gemaakt

Onafhankelijk, wild en met sublieme kracht en schoonheid – dit is het algemene beeld van Artemis, de Griekse en mythologische godin van de vruchtbaarheid, de jacht en de oorlog. In haar eer en om haar te believen werd de Artemis Tempel in Ephesus gebouwd door Croesus van Lydië. Pelikan eert dit architecturaal meesterwerk door de productie van de Limited Edition van de vulpen “The Temple of Artemis”.

Deze serie werd gelimiteerd tot 440 stuks ter nagedachtenis van het jaar waarin de tempel afgewerkt werd, namelijk 440 v. Chr. “The Tempel of Artemis” vulpen is een unieke creatie en imponeert door perfect vakmanschap en gedetailleerdheid.

Over deze Special Edition.

Door de grootste artistieke en technische prestatie en geïnspireerd door de sterke uitstraling van de antieke tempelpilaren, zit deze edele Limited Edition “The Tempel of Artemis” als een uniek kunstwerk stevig in de hand van haar gebruiker. Hij die van deze pen de zijne kan maken, bezit niet enkel een verfijnd gemaakt en traditioneel Pelikan schrijfinstrument, maar tevens een artistieke representatie van een magnifiek architecturaal wonder.

De vulpen "Temple of Artemis" werd gelanceerd in 2006 en is beperkt tot 440 stuks.

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.