Classic Markeerpen

Classic M205 DUO Markeerpen geel - Vulpen

 Classic M205 DUO Markeerpen geel - Vulpen
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Een klassieke innovatie

Kan een klassiek product een innovatie zijn?
Jazeker!
Pelikan verenigde een vulpen en een marker in één product.

Met de Classic DUO vulpen kan je tekstalinea’s markeren in fluogeel en aantekeningen maken tegelijkertijd. De extra brede BB penpunt in roestvrij staal geeft het schrijfplezier van een vulpen en is tevens breed genoeg om belangrijke passages te markeren.

De gele fluorescerende inkt, speciaal ontwikkeld voor dit product, is afgestemd om te voldoen aan de vereisten van deze vulpen. Daarom is deze inkt enkel geschikt voor dit schrijfinstrument en kan hij niet in andere vulpennen aangewend worden.

Zowel het ontwerp als de functionaliteit van de Classic DUO markeervulpen spraken tot de verbeelding van een jury van kenners. Hierdoor viel deze opmerkelijke Special Edition verschillende malen in de prijzen – de "ISPA Award" tijdens Paperworld 2011, de "IF Product Design Award 2011" en de "Red Dot Award 2011".

De Classic DUO markeervulpen wordt in een prachtige geschenkverpakking aangeboden samen met een potje gele markeerinkt. Dus als je op zoek bent naar een geschenk voor iemand die reeds alles heeft, heb je dat nu gevonden.

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.