Ductus® 3100

Ductus - Vulpen P 3100

 Ductus - Vulpen P 3100
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Het doel is duidelijk

Deze moderne Pellikan collectie brengt rechte lijnen, vandaar de naam Ductus wat in het Latijn leiderschap en begeleiden betekent. Deze serie is ontwikkeld voor rechttoe, rechtaan mensen met een uniek stijlgevoel. De flexibiliteit van de keuze tussen een groot inktpatroon of een converter zorgt ervoor dat deze serie perfect aansluit bij het moderne leven.

De houder in messing werd eerst gelakt om dan gepolijst te worden zodat hij de nodige hoogglans heeft. Nadien worden de lijnen gegraveerd. Voor de zilverkleurige lijnen wordt er Palladium gebruikt, voor de gouden versie 24 karaats goud. De laatste stap bij elke Ductus is een laklaag die het geheel zowel zacht als robuust maakt.

Als je een Ductus bezit, verlies je je doelen nooit uit het oog.

De Ductus vulpen heeft de "Stylus Icon Award 2009" ontvangen – de lezers van het Amerikaanse magazine “Stylus” namen volgende beslissing:

In de categorie hoogwaardige schrijfinstrumenten in de prijsklassen van $101 tot $500 gaat de gegeerde "Stylus Icon Award 2009" naar de elegante en klassieke Ductus vulpen van Pelikan.

 

Bekijk het productfilmpje

 

Inktpatroon eenvoudig te vervangen

Abbildung des innovativen Patronen-Füllsystems

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.