M101N schildpadbruin

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257794./m101n-schildpadbruinhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257794./m101n-schildpadbruinnl_NLM101N schildpadbruintrueM101N schildpadbruinexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition M101N schildpadbruin - Een stukje geschiedenis komt tot leven

In 1937 lanceerde Pelikan de eerste M101N pen met veel succes. Van de zes modellen die in deze reeks gelanceerd werden doorheen de jaren, is de schildpadbruine versie één van de meest gezochte vintage pennen. Toentertijd werd deze pen enkel buiten Duitsland verkocht. Omdat de vormgeving en kleurgebruik van de M101N nog steeds vele verzamelaars en liefhebbers van vintage producten aanspreken, introduceert Pelikan vandaag een Special Edition die de kenmerken van de M101N schilpadbruin heeft.

Het penlichaam en de dop, die vroeger vervaardigd werden uit celluloid, zijn nu uit cellulose-acetaat . De penpunt is nog steeds 14-karaats goud en de kleinere afmetingen van de pen, zoals in 1937, werden eveneens behouden. De donkerbruine onderdelen zijn gemaakt uit edelhars en zowel de clip als de ringen zijn verguld met 24-karaats goud.

Meer Details

Historische reclame

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.