M101N Lizard

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257796./m101n-lizardhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257796./m101n-lizardnl_NLM101N LizardtrueM101N Lizardexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition - M101N Lizard

De M101N Lizard is gebaseerd op een historisch model uit 1937. De vulpen heeft zijn traditionele vormgeving behouden, maar werd aangepast aan de moderne productietechnieken.

Het gepatenteerd penlichaam en de dop van deze vulpen zijn vervaardigd uit cellulose acetaat en hebben een volledig glad oppervlak. Kwaliteitshars werd gebruikt voor de zwarte onderdelen en het Pelikan logo is op de traditionele manier gegraveerd op de bovenkant van de dop. Het kostbare metaal Palladium bedekt de clip en ringen en de 14-karaats gouden penpunt werd gerhodineerd om een zilveren glans te verkrijgen. Voor deze Special Edition werd de geschenkverpakking aangepast aan het hagedismotief van de vulpen. Deze prachtige vulpen zal in beperkte aantallen beschikbaar zijn vanaf december 2012, net op tijd voor de 175ste verjaar van Pelikan in 2013.

En hierbij nog extra primeur: In de lente 2013 zal Pelikan een bijhorende Limited Edition Jubileum pen lanceren, waarvan slechts 238 stuks beschikbaar zullen zijn. Meer informatie volgt!

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.