Souverän® 600 pink

Souverän® M600 pink

 Souverän® M600 pink
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition

Souverän® 600 pink

Deze Special Edition van de Souverän 600 is het perfecte geschenk voor jezelf of voor jouw hartendief. De traditionele vormgeving van de Souverän zorgt voor een mooi een contrast met de gedurfde, roze strepen. Soms is het mogelijk het beste van twee werelden te krijgen.

De M600 Pink heeft de typische Pelikan eigenschappen: de witte delen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunsthars en daarna gepolijst tot hoogglans. Het penlichaam met zijn typische strepen in deze originele kleur is gemaakt uit cellulose-acetaat volgens het traditionele en zeer arbeidsintensieve procédé.

De clip en ringen zijn verguld met 24-karaats goud. De tweekleurige penpunt is 14-karaats goud met een rhodium afwerking en zal beschikbaar zijn in de breedtes EF, F, M en B.

De M600 pink wordt aangeboden in een speciale geschenkverpakking – charmant en origineel!

Beschikbaar vanaf september 2015.

Trofee voor de mooiste vulpen voor vrouwen

Pelikan heeft een prachtige prijs ontvangen: de M600 Souverän PINK van Pelikan werd immers verkozen tot winnaar van «Le Trophée du stylo Féminin» (de trofee voor de mooiste vulpen voor vrouwen!)

Het gerenommeerde magazine Le Stylographe is een Frans, hoogwaardig tijdschrift dat op gelijke voet staat met “Penna” in Italië en Pen World in de VS. Elk jaar worden speciale prijzen toegekend binnen vooropgestelde categorieën in de reeks «Les plus beaux stylos du Monde» (de mooiste pennen van de wereld). De producten worden gekozen door een jury samengesteld uit gepassioneerde verzamelaars en professionals. De toekenning van de prijzen wordt bekendgemaakt via de pers en uitgezonden op de Franse televisie.

Wij zijn trots op deze prijs en blij dit goed nieuws te kunnen delen, vooral omdat enige moed vereiste om zo’n uitzonderlijke vulpen te ontwikkelen!

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.