Souverän® M805 Demonstrator

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257800./souver%C3%A4n-m805-demonstratorhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257800./souver%C3%A4n-m805-demonstratornl_NLSouverän® M805 DemonstratortrueSouverän® M805 Demonstratorexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition

Demonstrator M805 - Een kijkje achter de schermen!

De volledig transparante Demonstrator vulpen werd ooit gelanceerd om de werking van het zuiger-vulmechanisme aan te tonen en werd algauw een enorm succes. Voornamelijk mensen met een voorliefde voor techniek zijn gefascineerd om te zien hoe het penlichaam zich vult met inkt.

Na de lancering van de Demonstrator M800 in 2008, biedt Pelikan deze uitzonderlijke vulpen nu aan als een Special Edition in de maat 805, met een Palladium afwerking. Om het geheel af te maken is de 18-karaats gouden penpunt volledig gerhodineerd.

Gezien de hoge kwaliteitseisen die Pelikan stelt en het feit dat het volledig transparante penlichaam dit product zo aantrekkelijk maakt, is het noodzakelijk te werken met perfect gereinigde productiemachines, waarin geen enkel kleurpartikel mag achterblijven.

Elke pen wordt aangeboden in een aantrekkelijke geschenkverpakking. Deze aparte vulpen wordt handgemaakt in Duitsland en zal beschikbaar zijn in april 2015.

 

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.