Special Edition "Eternal Ice"

Eternal Ice Vulpen M640

 Eternal Ice Vulpen M640
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Het eeuwige ijs

Er zijn zeker comfortabeler oorden op aarde te bedenken – maar slechts weinige bieden zulke spectaculaire indrukken als de Arctische koudewoestijnen. De eeuwige Arctische en Antarctische ijsvelden van de Noord- en Zuidpool behoren tot de extreemste en kwetsbaarste leef- en klimaatzones op aarde. Tijdens de lange, barre poolwinter klimt de zon wekenlang niet boven de horizon en de thermometer daalt naar maar liefst 80 graden onder nul. De poolnacht duurt hier meerdere maanden, in die periode blijft de hemel volledig duister. Tijdens de poolzomer laat de verdwenen gewaande zon zich weliswaar weer zien, maar het blijft uiterst koud en nevelig. Geen wonder dus dat de leefomstandigheden aan deze uiteinden van de wereld voor fauna en flora extreem moeilijk zijn. Wie hier wil leven en overleven, moet over een uitzonderlijk weerstandsvermogen beschikken. De permanente vorst conserveert het miljoenen jaren oude ijs, waarin zelfs de tijd voor eeuwig lijkt te zijn opgeslagen.

Onvergetelijke momenten in het teken van de natuurkrachten

Net zoals iedere plek in de natuur uniek is, is ook het schrijven aan goede vrienden en bekenden zeer persoonlijk. Ervaar een unieke weergave van uw persoonlijke handschrift met de vulpen “Eternal Ice”. Met deze nieuwe Special Edition heeft u een volmaakt vormgegeven schrijfinstrument in handen, dat bovendien een hommage aan een van ’s werelds indrukwekkendste natuurverschijnselen vormt.

Ambachtelijke precisie, made in Germany

De Special Edition „Eternal Ice“ is vervaardigd van uitgelezen materialen. Blikvanger is de meervoudig gelakte en hoogglanzend gepolijste metalen schacht met zijn prachtige, met palladium veredelde lasergravures. De schacht mondt uit in de ijsblauwe edelhars-componenten van voorstuk en greep. De gerodineerde 18 karaats gouden pen is meesterlijk gevormd, gepolijst en zorgvuldig met de hand gegraveerd.

Deze Special Edition is ook als balpen en rollerpen verkrijgbaar en is het visitekaartje van een bedrijf, waarvan de naam sedert 1929 synoniem is voor hoogwaardige schrijfcultuur. Ons doel is niet alleen de techniek te perfectioneren, maar ook ieder exemplaar een onmiskenbaar eigen gezicht te geven.

De „Eternal Ice“ reeks werd gelanceerd in het jaar 2011en de beschikbaarheid is beperkt.

Meer details

 

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.