Produse Pelikan de înaltă calitate din domeniul "instrumente de scris de lux"

Pelikan - Acest brand reprezintă instrumente de scris fiabile cu o gamă largă de produse. Suntem conștienți de tradiție și valorificăm decenii de experiență, deoarece, fie că este un stilou, un roller sau un pix, niciun instrument de scris nu este ca celălalt.

Dacă căutați un anume ceva, sau dacă, în mod just vă bucurați de un gust sofisticat , sau dacă pur și simplu doriți mai multă eleganță atunci vă aflați chiar în locul potrivit. În zona noastră de tradiție a "instrumentelor de scris de lux", vă oferim produse Pelikan, în perfectă combinație cu calitatea încercată și testată a brandului nostru, precum și cu un nivel de eleganță rafinat și desăvârșit.

Sub numele de "Limited", "Premium" și "Elegance" vă prezentăm cu mândrie splendida noastră colecție. În afară de exemplare unice limitate și serii de stilouri, veți mai găsi colecții exclusiviste de cerneluri precum și clasicele etui de piele, și desigur accesorii adiționale, cum sunt rezerve, convertoare sau patroane.

Pentru a completa oferta noastră atrăgătoare cu un service, adecvat, dorim să vă oferim căutătorul de produse, idei folositoare de cadouri și catalogul nostru online. Descoperiți combinația perfectă de funcționalitate testată și încercată și un design nobil, sau lăsați-vă fermecați de produsele noastre - o dulce tentație căreia merită să îi cedați....

 
 

Limited - De la cele șapte minuni ale lumii la a 175-a aniversare

Sub numele de Limited, vă prezentăm cu mândrie cea mai frumoasă selecție de instrumente de scris Pelikan. Fiecare stilou are un număr și se referă la ediția limitată corespunzătoare. Acest lucru face ca fiecare exemplar să fie unic.

Din nou Pelikan demonstrează cum eleganța clasică se combină în mod reușit cu funcționalitatea încercată și testată și inovația modernă - un secret cu succes de peste 175 de ani pe care dorim să îl sărbătorim prezentându-vă un stilou foarte special Jubilee.

Stiloul M101N Jubilee Jubilee literalmente scrie istorie. Este unul din produsele cu serie limitată pe care îl puteţi vedea îndeaproape chiar aici. Anterior acestei ediţii a fost seria Cele şapte minuni ale lumii – o bucăţică din istoria lumii, remarcabil de tulburătoare. Fie că este vorba de the Pyramids of Giza, the Temple of Artemis in Ephesus, sau de the Colossus of Rhodes,ele fascinează şi încântă oameni şi în ziua de azi.

În afara colecţiilor unice de mai târziu, cum ar fi Maki-e sau Raden, Pelikan vă prezintă cu mândrie sub denumirea de "Limited" articole de serie limitată, cum ar fi stiloul Silver Screen.

 
 

Premium - Eleganţă clasică şi design clar cu peniţă de aur valoroasă

Dacă sunteţi în căutarea simbiozei perfecte între eleganţa clasică şi produse tradiţionale, atunci aţi găsit ceea ce căutaţi.

Este tocmai ceea ce oferă secţiunea "Premium" - instrumente de scris de lux, de înaltă calitate cu peniţe din aur fin de 14 sau 18 carate cu design clasic. Rămâneţi concentrat pe scopurile dumneavoastră şi contaţi pe valori durabile. Stilouri, rollere şi pixuri, precum şi creioane mecanice de înaltă calitate din colecţiile Ductus, Majesty, Souverän şi Toledo, sunt considerate ca fiind produse de o măiestrie desăvârşită fabricate în Germania.

Răsfăţaţi-vă cu o fiabilitate funcţională şi o bucăţică de istorie limitată Pelikan. Ideea noastră de cadou: ediţia Special Edition – de la frumuseţea albastră rece Eternal Ice, la ediţia specială ce îţi taie respiraţia a Niagara Falls, sunt numeroase ediţii care vor asigura entuziasmul prin designul lor unic şi înalta calitate a materialelor - disponibile doar în cantităţi limitate.

 
 

Elegance - Secţiunea pentru admiratorii instrumentelor de scris de lux ale Pelikan cu peniţe şlefuite din oţel inox

Design clasic Pelikan - distinct şi cu formă perfectă - asta vor găsi în secţiunea "Elegance" admiratorii instrumentelor de scris de lux.

Peniţe lucrate cu grijă din oţel inox de înaltă calitate (Classic), stil tradiţional transpus în design contemporan (Epoch), şi eleganţa modernă combinată cu funcţionalitate fiabilă (Pura) – "Elegance" oferă produse atrăgătoare pentru scrisul cotidian.

Eleganţă totală de la design la planul de linii şi până la prezentarea generală: instrumente de scris pentru cerinţe complexe.