Stilouri Pelikan umplute cu piston – scrierea comfortă cu stil!

Deja în 1929, Pelikan a prezentat primul stilou cu piston care a fost mult admirat şi a constituit un jalon pentru multe alte modele. Acest lucru nu constituie o surpriză deoarece este un instrument de scris fiabil şi inovator. Până acum, geamul de cerneală parţial transparent şi clipul în formă de cioc au rămas caracteristicile mărcii şi sunt încă componentele majorităţii stilourilor de la Pelikan.

În acelaşi timp, stilourile cu piston de la Pelikan sunt la mare cerere printre colecţionarii din toată lumea. Acest succes este rezultatul numărului în creştere continuă a ediţiilor limitate. Designuri plănuite atent în jurul unor teme ca "Cele şapte minuni ale Lumii" sau"Realizări ale civilizaţiei" şi multe altele sunt fabricate în ediţii limitate. Datorită multor decenii de experienţă în fabricarea instrumentelor de scris exclusiviste, fiecare stilou devine o operă de artă. Multele detalii şi perfecţiunea tehnologiei şi a designului evidenţiază fiecare instrument de scris de la Pelikan.

Fiabile şi personalizabile

Stilourile cu piston de umplere Pelikan sunt extrem de preferate de admiratorii scrisului cult. Deja primul stilou cu alimentator de cerneală şi mecanism de umplere cu piston cu angrenaj de diferenţial a fost considerat ca fiind un partener fiabil în orice situaţie. Datorită posibilităţii de alegerii a unor peniţe cu lăţime diferită se poate scrie fin sau mai gros, se poate regla fiecare stilou cu piston de umplere după stilul fiecăruia. Folosind o bandă de aur de 14 sau 18 carate ca materie primă şi o prelucrare fină, se obţine un instrument de scris individual de cea mai bună calitate.

 
 

Urmăriţi culoarea

Folosirea unui instrument de scris de înaltă calitate este baza dezvoltării unui scris expresiv. Peniţele rotunjite facilitează mânuirea de către utilizatorii ocazionali. Cu peniţa 800 Italic care este predestinată unui scris frumos, utilizatorii experimentaţi pot scrie mai expresiv, în diferite grosimi.

Scrisul este completat de o selecţie de cerneluri adecvate. Pentru scrisul manual ce poate fi corectat ulterior recomandăm Cerneala Pelikan 4001 în albastru regal. El poate fi şters şi spălat şi este preferabil a fi utilizat la şcoală. În afara acestei culori clasice, sunt disponibile multe alte nuanţe ale spectrului de culori. În plus, în Colecţia “Edelstein”  este disponibilă o gamă largă de cerneluri strălucitoare în culoarea pietrelor preţioase.

Arată toate stilourile unice Pelikan între produse