Idei exclusiviste de cadouri pentru toate gusturile și ocaziile

Timp de peste 175 ani Pelikan a produs vopsele și, în consecință, instrumente de scris fiabile. Avem o tradiție îndelungată și fructuoasă în combinarea funcționalității de înaltă calitate cu designul elegant și crearea produselor exclusiviste pentru clienți experimentați. Pelikan vă oferă idei de cadouri pentru fiecare gust și ocazie. Într-o redactare atrăgătoare vă prezentăm recomandările angajaților noștri. Indiferent că sunteți în căutarea unui cadou pentru soție, sau o aniversare a unui coleg sau vreți să faceți plăcere unui admirator al artelor - ideile noastre de cadouri vă oferă sugestii atrăgătoare și vă prezintă produse potrivite.

Iată cât de simplu este să găsești cadoul potrivit pentru o persoană foarte specială

În categoria “idei de cadouri”, pur și simplu alegeți statutul relației respective și veți primi direct sugestiile de cadou adecvate din domeniul exclusiv al “scrisului de lux”. În plus, veți afla de ce cadoul sugerat este potrivit. Avantajul dumneavoastră: în cazul în care culoarea nu este printre preferințele persoanei, veți ști imediat în ce zonă a gamei noastre de produse să căutați mai atent. Numeroase colecții Pelikan se remarcă, printre alte avantaje, prin variații de formă , culoare sau tip de instrument de scris. Oricine caută un anume ceva pentru persoanele iubite, prieteni sau colegi de serviciu, poate găsi inspirația necesară cu ideile noastre de cadouri. Concentrați-vă cu stil asupra cadourilor exclusiviste pentru o anume ocazie.

Faceți o surpriză persoanelor stimate cu exclusivitatea Pelikan

Nu trebuie mereu să fie trandafiri și cutii de ciocolată. În afara instrumentelor de scris de înaltă calitate , ca stilouri, rollere sau pixuri, la Pelikan veți găsi etui-uri din piele sau colecții de cerneluri exclusiviste în culorile pietrelor prețioase și sticle șic, la secțiunea “instrumente de scris de lux”. Demonstrați spontaneitate creatoare și faceți o surpriză unei persoane dragi cu un produs unic. Cu idea perfectă de cadou de la Pelikan puteți arăta vecinului cât de mult îl stimați. Convingeți-vă singuri, dar atenție - atracţia instrumentelor de scris de lux este molipsitoare, ați putea fi vrăjit de produse pline de magie.....