AMESTECĂ + POTRIVEȘTE
pentru a-ți crea propriul regat al animalelor!

Explorează universul combino cu noua gamă de creioane colorate de la Pelikan, pentru distracție garantată în timpul coloratului!

12 culori strălucitoare

Orice este posibil cu noile creioane colorate combino de la Pelikan: un urs, un șoarece, sau, de ce nu, un urs-șoarece! Modele fantastice de animale, prezente pe creioane, pot fi combinate și potrivite în orice fel, garantând distracția în timpul coloratului. Cele douăsprezece creioane colorate combino vor da viață imaginației copiilor, nu doar prin culorile vibrante ci și prin motivele cu animale de pe creioane, care pot fi potrivite sau amestecate între ele prin alăturarea mai multor creioane.

Secțiunea ergonomică triunghiulară, spațiul practic pentru nume și mina moale de înaltă calitate fac din aceste creioane colorate alegerea perfectă pentru copiii cu vârste cuprinse între cinci și șapte ani.

Ergonomie

Secțiunea ergonomică, triunghiulară, oferă sprijin optim copiilor pentru învățarea scrisului și îi încurajează să țină corect creionul pentru a scrie. Desenul este una dintre etapele ce preced învățarea scrisului, dar și primul pas al copiilor spre învățarea și stăpânirea funcțiilor motorii avansate. Copiii pot folosi creioanele colorate combino pentru a învăța prin joacă, amestecând sau potrivind motivele cu animale.

Să înceapă distracția!

Dezvoltă-ți creativitatea aducând la viață aceste desene inedite. Începe chiar acum să-ți imaginezi propriul tău regat al animalelor! Nu uita, în lumea combino, orice este posibil.

Descarcă paginile de colorat

 
 
 

Distracție creativă prin coloriaj

Preșcolarii și elevii de școală primară adoră să deseneze și să coloreze imagini cu animale. Blocul de colorat combino de la Pelikan are un sistem de decupare și împăturire ce permite copiilor să creeze noi animale fantastice, amuzante, pe același principiu ca și motivele cu animale de pe creioane.

Învață să scrii alături de combino

Colorata gamă combino include creioane grafit învață-să-scrii, groase, de culoare albastru sau roz, cu mină moale tip B și un spațiu pentru nume. Creioanele învață-să-scrii de la Pelikan sunt certificate FSC și au aceleași motive ca și creioanele colorate, ceea ce înseamnă că pot fi la rândul lor folosite pentru a amesteca diferite animale.Forma ergonomică, triunghiulară, oferă sprijin optim copiilor pentru învățarea scrisului și îi încurajează să țină corect creionul pentru a scrie.

Rigla și radiera combino

Radiera combino, fără latex sau ftalați, și rigla de 15cm din plastic, incasabilă, au aceleași motive amuzante cu animale ca și creioanele, și sunt perfecte pentru a fi folosite împreună cu acestea. Rigla combino are de asemenea un spațiu practic pentru nume.

Discover the world of combino!