Fire

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256258./firehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256258./firero_ROFiretrueFireexclusive-text-background

Fire

Al treilea stiloului din seria "Realizările civilizației" sărbătorește arta îmblânzirii focului. Cele două modele anterioare au fost "Evolution of Script" (2007) și "Calculation of Times" (2008).

Cel mai important motiv este vasul umplut cu Foc. Istoria ne spune că, pe vremuri, strămoșii noștri au trebuit să aștepte pentru fulger înainte de a putea "captura" flăcările. Ei au umplut pocaluri cu ulei, în scopul de a păstra flăcările care le-au dat căldură, a ținut animalele sălbatice departe și ajutat la pregătirea mâncării. Astăzi, îmblânzirea focului este ceva banal, dar pentru a sărbători această realizare a civilizației, vasul umplut cu foc este reprezentat pe clip, pe penița special creată, și pe capac.

Corpul este realizat din alamă și lăcuit de mai multe ori într-un roșu intens. Fiecare flacără de pe corpul stiloului este mai întâi gravată, apoi placată cu aur de 24 de carate. Cinci pietre prețioase de topaz cheamă scânteia la viață. Penița este făcută din aur 18 carate / 750 și are un fir de iridiu la vârf. Stilourile aparținând acestei ediții limitate sunt disponibile cu peniță în dimensiuni F, M, A și B.

Arzând lemne, strămoșii noștri au învățat să facă jăratnic mai fierbinte de 500 ° Celsius (900 ° Fahrenheit), care a fost valoros pentru supraviețuirea lor și dezvolatrea metalurgiei. Editia limitata "Fire" este dedicată aceastei capacități. Gama se compune dintr-un număr de 500 de instrumente de scris în întreaga lume. Ediția limtată a fost lansată în luna august a anului 2010.

Stiloul este împachetat într-o cutie elegantă roșie de cadou și este însoțit de o broșură care prezintă în mod detaliat tema aleasă și cuprinde și descrierea stiloului.

Stiloul "Fire" a fost lansat în 2010 ediția colecția fiind limitată la 500 de piese.

 

Ma multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.