Maki-e Ginko & Maple Leaves

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256266./maki-e-ginko-and-maple-leaveshttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256266./maki-e-ginko-and-maple-leavesro_ROMaki-e Ginko & Maple LeavestrueMaki-e Ginko & Maple Leavesexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ginko & Maple Leaves

Maki-e este o tehnică complexă de pictură în lac, recunoscută pentru frumusețea și măiestria sa. În procesul de creație, lacul natural Urushi este aplicat pe stilou în mai multe straturi, după care suprafața este șlefuită în repetate rânduri. Modelul se desenează cu lac colorat pe suprafața pregătită. Această tehnică se cheamă Togidashi-Maki-e.

În plus, artistul poate amesteca pulbere de cărbune și praf de aur în lac, astfel încât forma modelului să se ridice deasupra suprafeței: dacă degetul mare alunecă peste pictura, veți simți diferența. Aceasta este așa-numita tehnică Taka-Maki-e. Pentru crearea modelului "Frunze de gingko și frunze de arțar" din gama produselor Pelikan artistul Maki-e a amestecat armonios ambele tehnici.

Stiloul “Ginko & Maple Leaves” prezintă motivele tradiționale de toamnă ale Japoniei – frunze, care arată ca și cum tocmai s-ar fi răsucit din copac în prima brează a vântului de toamnă, cu stropi de aur care arata acest sezon magnific și lumina strălucitoară a Soarelui din acest anotimp.

Cu experiența deceniilor, celebrul model M1000 Souverän se fabrică în Germania și se decorează în Japonia. Modelul "Ginko & Maple Leaves" este o capodoperă cu o peniță fină de aur de 18 carate accentuată cu un decor de rodiu, în dimensiunea M. Fiecare stilou este semnat în mod individual de către artist.

Stiloul Maki-e "Ginko & Maple Leaves" este lansat într-o ediție limitată de doar 88 de bucăți la nivel mondial. Fiecare stilou este împachetat într-o cutie de cadou din lemn tradițional japonez Paulownia.

Urmăriți filmul Maki-e movie: www.pelikan.com/exclusive

Stiloul unicat cu piston „Maki-e Ginko & Maple Leaves“ este câștigătorul ediției 20 a premiului Annual Readers’ Choice Award în categoria ”Cel mai bun stilou artisanal Urushi.” Această competiție este organizată de revista americană Pen World.

 

Mai multe detalii

 

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.