Maki-e Spring & Autumn

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256271./maki-e-spring-autumnhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256271./maki-e-spring-autumnro_ROMaki-e Spring & AutumntrueMaki-e Spring & Autumnexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Maki-e Spring & Autumn

Fiind simboluri ale primăverii și toamnei, florile de cireș și crenguțele de arțar sunt desenate pe capacul și corpul stiloului. Trei motive tradiționale japoneze sunt prezente pe fundalul capacului: Un izvor în zona verde, un model de frunze de cânepă în zona maro cât și dungă aurie, aplicată utilizând folii mici de aur. Alte motive artistice sunt desenate pe corp, împreună cu bucăți minuscule de carapace albastră, aceași folosită pentru a crea frumoasa dungă Raden. O linie fără sfârșit este prezentă în zona violetă, care reprezentă dragostea eternă. Tehnica Harikiri care este considerată una dintre cele mai dificile tehnici Maki-e, este uitlizată în zona argintie pentru a oferii detalii dramatice acestui extraordinar instrument de scris.

“Spring & Autumn” este o capodoperă care unește 175 de ani de tradiție în fabricație de instrumente de scris a celor din Pelikan Germania cu metoda tradițională de pictură japoneză Maki-e. Logoul Pelikan de pe capac, numărul de ediție limitată și semnătura personal a artistului sunt toate pictate pe stilou cu tehnica Maki-e.

Fiecare stilou este echipat cu peniță din aur de 18 carate în două nuanțe și este livrat într-o cutie tradițională din lemn paulownias. Seria este limitată la 111 instrumente în toată lumea.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.