Maki-e Dragonfly

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256272./maki-e-dragonflyhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256272./maki-e-dragonflyro_ROMaki-e DragonflytrueMaki-e Dragonflyexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Limited Edition

Dragonfly

Libelulele sunt cele mai talentate zburătore din regatul animalelor. Pentru că ele pot zbura numai înainte, niciodată înapoi, ele sunt considerate un simbol al norocului, perseverenței și optimismului în cultura și mitologia Japoneză. În vremuri de război, nobilii Samurai utlizau motive cu libelule pe armele lor.

Sunt cinci libelule pictate cu grijă pe corpul stiloului. Fundalul reprezintă o ‘Tsugigami”, ce este o hârtie specială japoneză, realizată prin conectarea mai multor fragmente de hârtie pentru a forma un colaj. Imaginea libelulei este realizată prin mai multe tehnici Maki-e, precum Raden, Byakutan-nuri, Kawarinuri și Togidashi-Taka-Maki-e.

Stiloul “Dragonfly” este o operă de artă care combină experiența de 179 de ani a brandului Pelikan, ce garantează că tradiția germană cât și tehnologia își găsesc un loc în acest instrument de scris , iar împreună cu tehnica unică de decorat Japoneză rezultă un stilou cu adevărat unic.

Stiloul va avea logo-ul brandului Pelikan pe coroană, un număr de ediție limitată și semnătura artistului pictate cu tehnica Maki-e. Seria este limitată la 111 bucăți în toată lumea. Fiecare stilou vine echipat cu o peniță de aur de 18k în două nuanțe și este livrat într-o cutie deosebită, tradițional japoneză din lemn paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.