Maki-e Fuji & Cranes

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256274./maki-e-fuji-and-craneshttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256274./maki-e-fuji-and-cranesro_ROMaki-e Fuji & CranestrueMaki-e Fuji & Cranesexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Fuji & Cranes

Pelikan își extinde seria Maki-e cu noul stilou ”Mount Fuji & Cranes”. Maki-e este o tehnică japoneză complexă de pictură în lac, care se traduce prin ”imagine stropită”. În procesul de creație, atât lacul natural Urushi cât și pulbere de aur și argint sunt aplicate pe stilou în mai multe straturi, iar suprafața este lustruită în repetate rânduri, rezultând într-un efect tridimensional. Tehnica Maki-e este stăpânită doar de câțiva maeștri care s-au perfecționat prin mulți ani de practică. 

Legendarul stilou Souveraen 1000 este fabricat în Germania iar mai apoi este decorat în Japonia. Atât logo-ul Pelikan de pe capac cât și numărul de serie și semnătura artistului sunt gravate manual de acesta. 

Noul stilou Maki-e ”Mount Fuji & Cranes” impresionează  prin detaliile foarte fine aplicate pe corpul instrumentului de scris. Trei cocori, simbolul fericirii și vieții lungi, alunecă elegant în zbor în fața Muntelui Fuji, ce este înconjurat de nori. Imaginea este completată de încântătoare flori de cireș. 

Stiloul Maki-e ”Mount Fuji & Cranes” este disponibil în ediție limitată de doar 88 de piese la nivel mondial. Fiecare instrument de scris are o peniță din aur de 18 carate în mărimea M, și este livrat într-o cutie tradițională japoneză din lemn de paulowna. 

Modelul ”Mount Fuji & Cranes” a fost atât de popular încât s-a vândut în doar trei săptămâni. 

 

Mai multe detalii

 

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.