Maki-e Seaside

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256283./maki-e-seasidehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256283./maki-e-seasidero_ROMaki-e SeasidetrueMaki-e Seasideexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Maki-e Seaside

Apa strălucitoare a valului ce se sparge pe corpul stiloului atrage imediat privirea în această pictură fascinantă realizată de artistul Maki-e Shozo Nakamura. El a realizat design-ul acestui stilou Pelikan pe baza picturii ”The Great Wave off Kaganawa” de Katsushika Hokusai, unul dintre cei mai faimoși pictori japonezi din epoca Edo, renumit pentru seria sa numită ”Thirty-six Views of Mount Fuji”.

Pictura extrem de detaliată de pe acest stilou Pelikan M1000 prinde viață prin folosirea iscusită a bucățelelor minuscule de sidef și coajă de ou. Pe capac sunt pictate două zmeie tradiționale japoneze de hârtie din epoca Edo și un stol de păsări zburând deasupra valurilor, ce redau perfect atmosfera litoralului.

Pentru acest model mai multe tehnici Maki-e au fost utilizate: Kaga Togidashi-Taka Maki-e. Logo-ul Pelikan pe coroană, numărul de ordine al stiloului din ediția limitată și semnătura artistului sunt desenate de mână cu tehnica Maki-e.

Datorită combinării experienței acumulate în peste 175 ani de activitate cu tehnica artistică Maki-e, modelul ”Seaside”devine o veritabilă operă de artă cu detalii impresionante.

La nivel mondial seria este limitată la 88 de piese, fiecare cu o peniță fină de aur de 18 carate și placată cu rodiu.

Stiloul este livrat într-o cutie tradițională japoneză fabricată din lemn de paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.