Maki-e Seaside

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256283./maki-e-seasidehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256283./maki-e-seasidero_ROMaki-e SeasidetrueMaki-e Seasideexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Maki-e Seaside

Apa strălucitoare a valului de apă de pe corpul stiloului atrage imediat ochiul la această pictură fantastică de Maki-e realizată de artist Shozo Nakamura. El a modelat designul stiloului Pelikan Litoral în baza picturii „the thirty-six sceneries of Mount Fuj" de Katsushika Hokusai, care a fost unul dintre faimoșii pictorii japonezi din epoca Edo și, în special bine-cunoscut pentru seria sa numită „Treizeci și șase de peisaje de la Muntele Fuji ". Datorită folosirii iscusite a bucăților mici de crustacee și de coajă de ouă, pictura de pe acest stilou extraordinar Pelikan M1000 vine la viață. Pentru a completa atmosfera plăcută a litoralului, pe capac se regăsește tradiționalul zmeu japonez, tot din epoca Edo, precum și un roi de păsări de mare, care plutesc pe valuri.

Pentru acest model mai multe tehnici Maki-e au fost utilizate: Kaga Togidashi-Taka Maki-e. Logo-ul Pelikan pe coroană, numărul de ordine al stiloului din ediția limitată și semnătura artistului sunt desenate de mână cu tehnica Maki-e.

Datorită combinării know-how-ului câștigat în 175 ani de experiență, modelul Litoral devine o veritabilă operă de artă atentă la fiecare detaliu în parte. La nivel mondial se găsesc numai 88 de bucăți, fiecare cu o peniță fină bicoloră de aur de 18 carete. Stiloul este împachetat într-o cutie tradițională japoneză de cadou fabricat din lemn Paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.