Maki-e Koi

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256284./maki-e-koihttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256284./maki-e-koiro_ROMaki-e KoitrueMaki-e Koiexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Maki-e Koi

Coloratul pește din Japonia, numit Koi, nu este venerat doar pentru frumusețea sa; ei sunt legați intrinsec de cultura Japoneză: Fiecare copil Japonez cunoaște povestea unui pește Koi care s-a luptat să urce o cascadă pentru a deveni un dragon, și din acest motiv acest pește a devenit un simbol al rezistenței, puterii și a determinării de a-ți atinge scopul, chiar dacă aceasta presupune să depășești nenumărate obstacole pentru a ajunge ca în final să reușești. Cu o dragoste nemărginită pentru detalii, artistul a pictat peștele Koi și habitatul său pe acest uimitor stilou cu dimensiunea de 1000, fiind cel mai mare stilou pe care Pelikan îl oferă.

Rezultatul este o capodoperă care combină măiestria Germană, bazată pe o tradiție și tehnologie de peste 175 de ani, cu tehnica superioară de pictat, Maki-e, din Japonia. Pentru stiloul Pelikan Maki-e Koi, a fost folosită elaborată tehnica Kaga Togidashi-Maki-e.

Fiecare stilou este numerotat individual și semnat de către artist. Această serie este limitată la doar 88 de bucăți în toată lumea. Fiecare model este echipat cu o peniță din aur bicolor de 18 carate și este livrat într-un etui tradițional Japonez confecționat din lemn Paulownia.

Stiloul Maki-e Koi v-a fi lansat în primavara lui 2015.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.