Maki-e Koi

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256284./maki-e-koihttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256284./maki-e-koiro_ROMaki-e KoitrueMaki-e Koiexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Maki-e Koi

Colorații pești din Japonia, numiți Koi, nu sunt venerați doar pentru frumusețea lor; ei sunt intrinsec legați de cultura japoneză.

Fiecare copil din Japonia cunoaște povestea peștelui Koi care s-a luptat să urce o cascadă pentru a deveni un dragon, motiv pentru care acest pește a devenit un simbol al rezistenței, puterii și determinării în a-și atinge scopul, chiar dacă aceasta presupune depășirea a nenumărate obstacole pentru a ajunge la destinație. Cu o atenție extraordinară la detalii, artistul a pictat peștele Koi în mediul său natural pe acest uimitor stilou.

Rezultatul este o capodoperă care combină măiestria germană, bazată pe mai mult de 175 de ani de experiență, cu tehnica sofisticată Maki-e, realizată de artiști japonezi renumiți. Pentru stiloul Pelikan Maki-e Koi, a fost folosită tehnica foarte elaborată Kaga Togidashi-Maki-e.

Fiecare stilou este numerotat individual și semnat de către artist. Această serie este limitată la doar 88 de piese în toată lumea. Fiecare model are o peniță din aur de 18 carate placat cu rodiu și este livrat într-o cutie tradițională japoneză confecționată din lemn de paulownia.

Stiloul Maki-e Koi a fost lansat în primăvara anului 2015.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.