M1000 Raden Sunlight

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256288./m1000-raden-sunlighthttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256288./m1000-raden-sunlightro_ROM1000 Raden SunlighttrueM1000 Raden Sunlightexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Souverän® M1000 Raden Sunlight

Raden este o tehnică decorativă japoneză folosită pentru articole lăcuite și lemn. Stiloul M1000 este făcut din bucăți de scoici haliotis originari din Marea Japoneză. Scoica haliotis fiind mică, nu toate părțile sale pot fi utilizate în fabricarea acestui stilou fascinant. Se folosește cea mai colorată parte a scoicii, care reflectă culorile curcubeului. Scoica se pune pe pământ se turtește cu o piatră grea în plăci foarte fine. Aceste plăci sunt tăiate la rândul lor în fâșii foarte înguste și se lipesc pe stratul de lac din jurul capacului și corpului stiloului M1000. Apoi se mai aplică un strat de lac, iar pe urmă suprafața este șlefuită. Artistul semnează individual fiecare stilou și inscripționează numărul seriei ediției limitate pe fiecare bucată în parte.

În 1929, Pelikan a înregistrat brevetul pentru mecanismul cu piston, un nou sistem de umplere a stilourilor. Această tehnică, rafinată și actualizată, este folosită și astăzi. M1000 este alegerea ideală pentru foarte mulți oameni fiind stiloul cu cea mai mare capacitate de cerneală din gama stilourilor cu piston. Modelele Pelikan ”M1000 Lumina Soarelui” sunt niște capodopere cu o peniță fină din aur de 18 carate a cărei finețe se accentuează cu un decor de rodiu.

Stiloul este împachetat într-o cutie tradițională japoneză de cadou fabricat din lemn Paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.