M1000 Raden Sunrise roșu

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256290./m1000-raden-sunrise-ro%C8%99uhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256290./m1000-raden-sunrise-ro%C8%99uro_ROM1000 Raden Sunrise roșutrueM1000 Raden Sunrise roșuexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

EDIȚIE LIMITATĂ

Souverän® M1000 Raden Sunrise roșu

Raden este o tehnică decorativă japoneză utilizată pentru articole lăcuite și lemn. Stiloul M1000 RadenSunrise roșu, este mai întâi vopsit într-o culoare roșu închis, folosind lacul special Japonez Urushi. Apoi se facbenzile colorate realizate din particule de scoica haliotis originară din Marea Japoneză. În procesul de producție, scoica este pusă pe pământ și se turtește cu o piatră tare în foi foarte subțiri. Aceste foi sunt tăiate în fâșii foarte înguste și apoi aplicate pe stratul de lac , în jurul capacului și pe corpul stiloului M1000. După aceea, stiloul este din nou lăcuit și mai apoi suprafața acestuia este șlefuită.

Prin tehnica Maki-e, care era rezervată exclusiv pentru Familia Regala Japoneza ca o indicație a puterii lor, artistul semnează individual fiecare stilou și inscripționează numărul seriei ediției limitate pe fiecare bucată în parte.

În 1929, Pelikan a înregistrat brevetul pentru mecanismul cu piston, un nou sistem de umplere a stilourilor. Această tehnică, rafinată și actualizată, este folosită și astăzi. Stiloul M1000 este alegerea ideală pentru oamenii care scriu mult fiind stiloul cu cea mai mare capacitate de cerneală din gama stilourilor cu piston de pe piață.

Modelele Pelikan M1000 Raden Sunriseroșu sunt niște capodopere, cu o peniță fină din aur de 18 carate având dimensiunea M, a cărei finețe este accentă printr-un decor de rodiu. Fiecare stilou este împachetat într-o cutie de cadou, tradițional japoneză, fabricată din lemn Paulownia.

Stiloul M1000 RadenSunrise roșu va fi lansat in vara anului 2016 și va fi disponibil într-o ediție limitată de 333 bucăți în toata lumea. Toate stilourile Maki-e și Raden de la Pelikan se vând repede, așadar este recomandat să vă rezervați propriul stilou cât mai repede.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.