The Lighthouse of Alexandria

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256295./the-lighthouse-of-alexandriahttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256295./the-lighthouse-of-alexandriaro_ROThe Lighthouse of AlexandriatrueThe Lighthouse of Alexandriaexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

The Lighthouse of Alexandria

Ediția limitată a instrumentelor de scris denumită ”The Lighthouse of Alexandria” face parte din seria ”Cele șapte minuni ale lumii”. Această dată se aduce tribut celei mai mari construcții din rândul celor șapte minuni ale lumii - farul din Alexandria. Farul din Alexandria a fost construit în secolul al 300 î.Hr. în Egipt pe insula Pharos de lângă orașul antic Alexandria. A fost primul far foc din istorie.

Stiloul exclusiv de la Pelikan evocă această minune tehnică și artistică cu același grad de precizie și măiestrie. Chiar și prezentarea este unică: stiloul este așezat sub o cupolă de sticlă concepută pentru a fi o reminiscență a originalului. Corpul stiloului lăcuit cu lac albastru închis este încadrat între margini aurite și clipul placat cu aur subliniază valoarea acestui stilou. Secțiunea frontală este împodobită cu o imagine gravată a clădirii vechi.

Alte caracteristici ale modelului ”The Lighthouse of Alexandria”: patru ferestre ale farului sunt reproduse în formă stilizată pe capacul albastru închis al stiloului. Colecționarii precum și cei pasionați de funcționalitate o să fie capturați de finețea peniței din aur 18 carate, decorată cu o gravură reprezentând focul. Fiecare bucată are un număr individual de ordine inscripționat pe butonul de umplere.

Despre această ediție

Ediția limitată are un număr de 400 de stilouri, numărul fiind o aluzie la înălțimea structurii: farul avea 134 de metrii înălțime și construcția sa a durat peste 20 de ani. A fost considerat o capodoperă arhitecturală și este cel mai înalt far construit vreodată.

Ediția ”Lighthouse of Alexandria” a fost lansată în anul 2007 într-un număr limitat de 440 de bucăți la nivel mondial.

 

Mai multe informații

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.