The Pyramids of Giza

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256296./the-pyramids-of-gizahttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256296./the-pyramids-of-gizaro_ROThe Pyramids of GizatrueThe Pyramids of Gizaexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

The Pyramids of Giza

Martorii unei culturi de mult uitate

Cu modelul ”Pyramids of Giza” Pelikan aduce tribut unei capodopere care rămâne unică în istorie prin dimensiunea sa. Între 2950 și 2470 î. Hr. au fost edificate monumente în formă de tumbe pentru faraonii din Egipt (Cheops, Chepren, Mycerinus), construcții care au supraviețuit secolelor.
Aceste locuri de veci concepute pentru faraoni și regi au inspirat mai multe opere de artă, și reprezintă inspirație și pentru acest elegant instrument de scris. Iubitorii Egiptului antic vor fi fascinați de acest stilou.
Numeroasele detalii fac aceste stilouri Pelikan cu adevărat speciale - forma vârfului capacului aduce un omagiu coroanei lui Keops, Faraonul. Execuția fină a logo-ului Pelikan în altorelief demonstrează că s-a creat o bijuterie de stilou.

Despre această ediție

Fiecare bucată a ediției limitate are un număr de serie individual, care certifică faptul, că stilourile sunt unicate. Ediția limitată are 445 de bucăți la nivel mondial - cifra reprezentând un tribut adus istoricului grec, Herodot care a cules informații legate de piramide în anul 445 î. Hr.

Ediția ”Pyramids of Giza” a fost lansată în anul 2004 într-un număr limitat de 445 de bucăți la nivel mondial.

 

Mai multe detalii

Detalii extraordinare

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.