M101N Maro Carapace

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256322./m101n-maro-carapacehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256322./m101n-maro-carapacero_ROM101N Maro CarapacetrueM101N Maro Carapaceexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială M101N Carapace de broască țestoasă maro - un model istoric este rechemat la viață

În 1937 Pelikan a lansat primul model M101N prin intermediul unei campanii globale care i-a adus succesul dorit. Din cele șase modele din seriile care au fost puse în vânzare de-a lungul anilor, modelul Carapace de broască țestoasă maro a devenit cel mai popular. Inițial s-a vândut doar în Germania. Datorită faptului că forma și culoarea este îndrăgită și azi de colecționari și de cei pasionați de obiectele vintage, Pelikan a decis să reintroducă într-o ediție specială acest model pe piață.

Manșonul carapacei de broască țestoasă și capacul care a fost fabricat din celuloid sunt acum realizate din acetat de celuloză. Penița este fabricată din aur de 14 carate, însă dimensiunea este mai mică decât a celor din stilourile din 1937. Piese de maro închis sunt făcute din rășină de calitate, iar clipul și inelele sunt placate cu aur de 24 de carate.

 

Mai multe detalii

Dosar istoric de publicitate

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.