Souverän® Alb Carapace

Souverän - Stilou M 600 – stoc limitat

 Souverän - Stilou M 600 – stoc limitat
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Un veritabil clasic

În 1929, Pelikan a fost prima companie în lume care a introdus mecanismul cu piston diferențiat. Aceasta tehnica face ca axul din interiorul stiloului să pornească mai repede decât piesa de capăt al țevii, cu ajutorul a două fire diferite. Până azi, acest stilou există în mai multe variante, și chiar dacă designul și soluțiile tehnice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, mecanismul de bază rămâne același.

În 1950 a fost lansat modelul 400. Tubul verde liniat, a devenit un simbol la nivel mondial pentru marca Pelikan. În anii 80, această serie a fost botezată Souveran, deși lumea înțeleaptă îi spunea deja după porecla Stresemann datorită faimosului costum dungat al secretarului de stat al "Weimarer Republik".

Stiloul Souveran în culoare carapace alb a fost fabricat în 2004, pe lângă modelele 400 din anii 50 având un rezervor de cerneală de culoare carapace maro transparent. Corpul său transparent liniat strălucește în nuanțe de aur. Capacul și restul corpului sunt albe și oferă acestui model luciul caracteristic și o splendoare plăcută.

Fabricarea tubului este o sarcină grea fiindcă bumbacul - a cărui formulă a fost special dezvoltat pentru Pelikan - trebuie să parcurgă mai multe etape de procesare pentru ca acest material liniat să fie gata. Acesta este îndoit, netezit și contururile sale sunt de diamant. Caracteristicul clip dublu din capătul superior al tubului și de pe capac sunt integrate în materialul tubului cu cea mai mare precizie pentru ca trecerea dintre cele două componente să nu fie perceptibilă tactil. Instrumentul de scris este apoi lustruit până la un nivel ridicat de luciu înainte ca, ultimul pas, clipul arcuit stilizat Pelikan să fie montat.

Acum, Pelikan vă oferă modelul Souveran în culoare de carapace alb într-o ediție specială limitată în dimensiunea 600. Modelele din ediția specială - stilouri cu penițe EF, F, M, și B., pixuri cu mecanism twist și rollere - sunt adevărate piese de colecție disponibile în număr limitat.

Dacă iubești clasicul, e clar că îți place un instrument de scris Souveran.

 

Urmăriți filmulețul de prezentare

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.