Demonstrator M1005

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256340./demonstrator-m1005https://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256340./demonstrator-m1005ro_RODemonstrator M1005trueDemonstrator M1005exclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială - Demonstrator M1005 - Să vedem cum funcționează

Când în 1929 a patentat mecanismul cu piston, nu-și închipuia că această tehnică va supraviețui decenii la rând. Până acum s-au făcut doar modificări minore, iar modelul Demonstrator care a fost introdus pe piață într-o dimensiune mai mică, arată cum funcționează acest mecanism modernizat. Instrumentul de scris a devenit un succes pe plan mondial. Oamenii sunt încântați să vadă cum funcționează mecanismul din instrumentul lor de scris atunci când îl reumplu cu cerneală. Astfel Pelikan a decis să lanseze modelul 1005 ca și Ediție specială în 2011.

Fabricarea stiloului Demonstrator cu piston reprezintă o provocare pentru producător. Odată finalizat stiloul Demonstrator, particulele de praf din interiorul stiloului nu numai că sunt vizibile dar nici nu pot fi înlăturate, din această cauză în cursul procesului de fabricație vor fi respectate cele mai înalte standarde. Fiindcă interiorul unui stilou transparent trebuie sa fie la fel de atractiv ca și exteriorul, astfel un efort deosebit trebuie depus ca părțile tehnice și lubrifiantul pistonului nu afectează impresia artistică. În afară de aceasta, bucata de alamă din interiorul stiloului - care de obicei nu permite vizualizarea interiorului - are o fereastră specială pentru a arăta mai bine mișcarea pistonului în acțiune. Toate aceste aspecte creează împreună un stilou care nu are echivalent în domeniu.

M1005 este cel mai mare stilou cu piston de la Pelikan și are o capacitate mai mare decât orice alt stilou cu piston de pe piață. Penița este fabricată din aur 18 carate și este rodinizat creând astfel o impresie argintie. Clipul și inelele sunt placate cu paladiu.

Modelul Demonstrator este împachetat într-o cutie atractivă de cadouri cu fereastră transparentă pe capac, astfel instrumentul de scris care este la fel de transparent, iese imediat în evidență.

Detaliile bine lucrate și precizia procesului de producție a fost premiat: În 2011 modelul M1005 Demonstrator de la Pelikan a câștigat premiul renumit francez "Le Trophée du Stylographe“.

 

Mai multe informații

 

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.