Ediție specială "Eternal Ice"

Eternal Ice Stilou M640

 Eternal Ice Stilou M640
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Eternal ice

Există cu siguranță mai multe locuri confortabile de pe pământul nostru -, dar puțini oferă impresii la fel de spectaculoase ca și regiunile deșertice arctice. Gheața veșnică de Polul Nord Arctic și Polul Sud Antarctica sunt printre habitatele cele mai extreme și zonele climatice cele mai sensibile de pe pământ. În timpul iernii polare lung și foarte rece, soarele nu traversează orizontul mai multe săptămâni la rând și temperaturile scad la 80 de grade sub zero. Noaptea polară la fiecare pol durează mai multe luni, timp în care cerul rămâne închis. În timpul verii polare, soarele aparent rătăcitor reapare brusc, cu toate acestea, este ceață și temperaturile rămân scăzute. Nu există nici o îndoială că la ambele capete ale lumii flora și fauna coexistă în condiții foarte dificile și numai cei puternici vor supraviețui. Frigul neînduplecabil oferă condiții perfecte pentru gheață veche de milioane de ani, care a înghețat parcă pentru eternitate.

Momente de neuitat ale forțelor naturii

Așa cum toate locațiile naturii sunt unice, și scrisorile personale sunt unicate. Experiența unică poate fi simțită prin folosirea instrumentelor de scris din gama ”Gheață eternă”. Prin noua ediție specială, țineți în mână un instrument de scris care aduce un tribut unuia dintre fenomenele cele mai impresive ale naturii.

Precizie tehnică - made în Germani

Ediția ”Eternal ice” este fabricată din cele mai bune materiale. Fiecare stilou este multicolor, este fabricat din metal șlefuit lăcuit și este decorat cu gravură de paladiu. Elementul continuă pe componentele din rășină prețioasă din partea frontală a stiloului și pe mânerul de umplere. Penița este din aur de 18 carate acoperită cu rodiu, format și șlefuit cu măiestrie de către meșteșugarul priceput.

Ediția specială este disponibilă în variantă de stilou, pix și roller, fiind fabricate de o companie care s-a angajat din 1929 față de calitatea durabilă. Scopul nostru este mai mult decât a atinge tehnologia perfectă, noi dorim să oferim instrumentelor noastre de scris personalitate distinctă.

Ediția ”Eternal ice” a fost lansată în anul 2011 într-un număr limitat.

 

Mai multe detalii

 

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.